Navijači Zvezde, Spartaka i Olimpijakosa proveli se zajedno u Atini (VIDEO)

I. J.

11. 12. 2019. u 11:05

Навијачи Звезде, Спартака и Олимпијакоса провели се заједно у Атини (ВИДЕО)

Skup navijača u Pireju foto/video: I. J.

U prostorijama Gate 7 navijači Olimpijakosa dočekali su svoju braću sa tribina - fanove Crvene zvezde i ruskog Spartaka
Tresao se Pirej u utorak na sredu. Kako to obično biva kada navijači Olimpijakosa nešto slave, stanovnici iz komšiluka znaju da nema spavnja te noći. Ovog puta povod za burnu noć bio je susret sa Delijama iz Beograda, koji su u Atinu stigli na poslednju utakmicu grupne faze Lige šampiona koju Crvena zvezda igra večeras protiv Olimpijakosa.

Na jednom mestu, u prostorijama Gate 7 navijači Olimpijakosa dočekali su svoju braću sa tribina - fanove Crvene zvezde i ruskog Spartaka, pa se provodili do rane zore.

Ambijent u kom su se skupila pravoslavna braća bio je okićen crveno-belim zastavama navijačkih grupa, uz muziku i navijačke pesme koje su se pevale i na grčkom i na srpskom.


Delije, njih oko 3.000, stiglo je u Atinu da podrži svoju Crvenu zvezdu, ali je atmosfera među navijačima takva da niko neće biti tužan ko god da prođe dalje. Sa navijačima Zvezde i Olimpijaksa danas će navijati i 100 navijača Spartaka iz Moskve, među kojima su najbrojnija braća beogradske grupe Ultra bojs - Gladijatori i West and.

Plan za danas je da svi zajedno krenu na stadion "Karaiskakis", gde od 21 čas igraju Olimpijakos i Crvena zvezda za plasman dalje u Ligi šampiona. Niko neće šetati 10 kilometara od trga Sintagma do Pireja. Skup je dogovoren u gradu, a do stadiona će se ići metroom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije