Milijaš: Sigurno se ne vraćam u svoju Crvenu zvezdu

S.I.

subota, 06. 02. 2016. u 07:33

Милијаш: Сигурно се не враћам у своју Црвену звезду

Nenad Milijaš

Vidim da neki objavljuju da sam već potpisao za Nei Mongol, što nije tačno. Biću u Beogradu bar još nedelju dana, zbog kineske Nove godine. Nekoliko klubova me želi, ostaću u Kini i u novoj sezoni, kaže Nenad Milijaš

NENAD Milijaš se, bar za sada, ne vraća u Crvenu zvezdu. Nekadašnji kapiten zahvalio se upravi crveno-belih na pozivu, ali će oreol igrača sezone od prošle sezone u Hebeiju, ipak unovčiti u Kini.

Nekoliko klubova se nadmetalo za vezistu koji je sa 13 golova i 17 asistencija pomogao Hebeiju da se plasmanom na drugu poziciju domogne elite. Nekadašnji reprezentativac Srbije trebalo bi uskoro da potpiše za novi klub.

- Vidim da neki objavljuju da sam već potpisao za Nei Mongol, što nije tačno. Biću u Beogradu bar još nedelju dana, zbog kineske Nove godine. Nekoliko klubova me želi, ostaću u Kini i u novoj sezoni. Znači, sigurno se ne vraćam u svoju Crvenu zvezdu, iako sam o tome razgovarao sa genealnim direktorom Zvezdanom Terzićem - izjavio je Milijaš za "Novosti".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

daleko ti lepa kuća

06.02.2016. 08:22

Uopšte ne mogu da ga zamislim u veznom redu sa onim brzancima koji stvarno igraju lep fudbal.

Никола

06.02.2016. 09:55

@daleko ti lepa kuća - Име ти глупо, ал' коментар прави. Живео!

Proficap

06.02.2016. 13:20

Hvala ti na svemu, ali mislim da tvoj stil igre ne odgovara stilu koji Zvezda sada igra. Veliki si igrac i srecno u daljoj karijeri.