Zvezda i Mordovija dogovorili obeštećenje za Le Taleka

S. I.

29. 12. 2015. u 06:17

Dolasci na “Marakanu” su uslovljeni odlascima. Vukašin Jovanović želja Torina i Fiorentine, Zoran Rendulić ima poziv kluba iz Kine

Звезда и Мордовија договорили обештећење за Ле Талека

Damijan le Talek foto:getty images

NA adresu Crvene zvezde stižu ponude za transfere njenih igrača, pa su tako na listi iza Uga Vijeire, Marka Grujića, Aleksandra Kataija, Luisa Ibanjeza i Luku Jovića stali i Vukašin Jovanović, za koga su interes pokazali Torino i Fiorentina i Zoran Rendulić, koji ima poziv kluba iz Kine.

Zvezda neće prodavati igrače dok se ne reši saga o Marku Grujiću koji čeka englesku vizu. Za sada se zna da će krilo Vladimir Jovović prolećni deo provesti u OFK Beogradu, kao i da je dogovoreno obeštećenje sa Mordovijom za Damijana le Taleka. Ali, transferi su uslovljeni prodajama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

terzan

29.12.2015. 07:31

Sve su dogovorili, samo još da obezbede novac :).Ili drugim rečima, svadba je ugovorena, muzika i restoran rešeni, još da nađemo mladu.

Plačljivko

01.01.2016. 17:36

@terzan - E moji glodari, ko o čemu a vi samo: Kme, kmee, kmeee ...

Dragan bgd

29.12.2015. 16:23

@Zapad centar - Iz glodarska usta u bozje usi,vidimo kad je malo zavrnut drzavni bankomat u partizan,raspadate se.To je cinjenica a ostalo su glodarske budalastine.Da je tako nebi bilo ovako napeto do poslednje sekunde,nesrecnici.Al dobro,to ste vi partizan,pritom vam se niko ne mesa u jelovnik,jedite,jedite sa obe sake i cvilite,cvilite,jos jace.Bojim se da vas niko nece cuti.

Mister Berns

29.12.2015. 20:44

Hvala bankomatu sto unosi nemir medj Sampione drzave cele, a hvala i Bobadilji, koji takodje ima PIN da podize pare sa bankomata.