Direktor bolnice Dr Laza Lazarević analizirao slučaj Anabele Atijas: Njen odnos prema Luni je patološki

Novosti online

25. 04. 2020. u 17:33

Директор болнице Др Лаза Лазаревић анализирао случај Анабеле Атијас: Њен однос према Луни је патолошки
Dr Jovan Marić, neuropsihijatar i dugogodišnji direktor Neuropsihijatrijske bolnice "Dr Laza Lazarević" zainteresovao se za slučaj Anabele Atijas
Dr Jovan Marić, neuropsihijatar i dugogodišnji direktor Neuropsihijatrijske bolnice "Dr Laza Lazarević" zainteresovao se za slučaj Anabele Atijas, te ga je pomno izanalizirao.

Podsetimo, pevačica je ušla u rijaliti "Zadruga 3" kako bi ispričala svoju stranu priče vezanu za sve ono što zauzima pozamašan deo medijskog prostora zbog višegodišnjeg učešća njene ćerke Lune Đogani u istom.

- U većini država nije normalno da se majka meša u život ćerke koja ima 25 godina, ali u zemlji Srbiji jeste. Istraživanja pokazuju da kod nas deca žive kod roditelja do svoje 30. godine pa i duže, usled finansijskih nedaća. Otuda praksa da se roditelji mešaju u život svoje dece - istakao je dr Jovan Marić za "Alo".

- Neke majke žele da kroz decu realizuju ono što nisu u svom životu, naročito ako je u tom životu bilo dosta promašaja. Anabelin odnos prema Luni je patološki, najverovatnije zbog toga što ju je mlada rodila - dodao je neuropsihijatar.

- Ona se često rivalizira sa ćerkom i nesvesno je imitira, želeći da održi i produži svoju mladost. A odavno je poznato da se ne vole identične mane koje prepoznajemo kod osoba koje volimo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)