ŠOKANTNO OTKRIĆE! Njega napolju čeka devojka; Gagijeva sestra ispričala kako se njegova ćerka Nina oseća dok gleda očeve suze (FOTO)

sreda, 09. 10. 2019. u 13:51

ШОКАНТНО ОТКРИЋЕ! Њега напољу чека девојка; Гагијева сестра испричала како се његова ћерка Нина осећа док гледа очеве сузе (ФОТО)

Foto Pink.rs

Gagi joj je rekao da ne mora da ga čeka, ali ona ne odustaje!
Gagi Đogani, popularni denser, aktuelni je učesnik treće sezone najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, a i šire "Zadruge". Kada je najavljen njegov ulazak, privukao je veliku pažnju, pogotovo zbog toga što je njegova ćerka Luna Đogani učestvovala u prethodne dve sezone, a u drugoj odnela i pobedu.

No, Gagi je uspeo da se izdvoji svojim ponašanjem, a osim sa Saškom Karan, on je sa svima u dobrim odnosima.

Mi smo stupili u kontakt sa Gagijevom sestrom Nađom, a povodom zbog kog smo je pozvali jeste to što je ovaj zadrugar pre nekoliko dana plakao, najviše zbog ćerke Nine. Odmah na početku razgovora smo je upitali da li je ispratila šta se dešavalo i kako je Nina reagovala na očeve suze:

Kod njega je to tako, on je jako vezan za decu, za Lunu i Ninu, pogotovo za Ninu, on je stalno bio sa njom prethodne dve godine. Ona je plakala kada je Gagi trebao da uđe, rekla je "Nemoj tata, molim te, ja neću moći bez tebe". Ona je takvo dete, kad god joj je teško, ima nekih nesuglasica kući, škola, bilo kakvih problema, ona dođe kod njega i izjada mu se. Nina je sinoć došla kod mene, zajedno smo sve to gledale, ona je to teško podnela, žao joj je kad Gagi tako zaplače, i Luna je tu od jutros isto - ispričala je Nađa i dodala da se on često seti nekih stvari koje je radio sa Anabelom:

Često se on seti, iznese emocije, sve to što priča, ja to sve znam, deca njegova isto znaju, rado se seti, to mu je lepa uspomena. I nikad neće reći ništa ružno.

Odlučili smo da pređemo na lepše teme, pa smo upitali Nađu da li joj se sviđa kako se Gagi snašao u Zadruzi, kao i da li misli da će mu neka devojka zapasti za oko.

Pratimo ga, naravno, gledamo non-stop. Dobar je, skroz je dobar, malo se ne ističe, ali meni je drago, ne može ništa na silu, da pravi neke priče. Nije da ga nema, da je nezanimljiv, ima i gorih, on je dobar - rekla je Nađa i dodala da ne misli da će mu neka devojka zapasti za oko:

Pa ja ne vidim nijednu, ne vidim da neka može da mu se svidi. Sve su nekako takve da gledaju i zalepe se za nekog malo drčnijeg, poput eto Vladimira, Stefan... Mateja mi je poput Gagija. Devojke su budi Bog s nama, lepe su, ne mogu da kažem, ali jure novac, lepe se za dečka poput Vladimira i to tako - iskrena je Nađa.

Na samom kraju razgovora, nismo mogli a da ne pitamo Nađu da li poznaje devojku koju je Gagi pomenuo, a sa kojom je imao kratku romansu neposredno pred ulazak u "Zadrugu". Gagi je istakao da se nada da će ga ona čekati, ako je prava ljubav između njih, iako je nije uslovio, ali ne zna da ga ona zapravo čeka.

Znam ko je ona, upućena sam u sve, mi se čujemo, ona redovno dolazi i sve je u najboljem redu. On je njoj rekao "Ako budeš čekala, bude sve okej, kad budem izašao, biće nešto. Ako ne, ja te ne zadržavam, idi svojim putem" i to je to, nije hteo da je zadržava, ne zna koliko će ostati i smatrao je da nema pravo da tako nešto traži od nje. On je njoj sve rekao u lice, međutim, ona je rekla "Tu sam", nisu obećali nešto jedno drugom posebno, on se zaljubio, u stvari zagrejao baš pred ulazak, tako da videćemo - zaključila je Nađa.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)