Javne ličnosti na internet aukcijama: Ko ponudi najviše, peva sa Stingom i ser Rodom Stjuartom

V. N.

sreda, 29. 04. 2020. u 07:52

Јавне личности на интернет аукцијама: Ко понуди највише, пева са Стингом и сер Родом Стјуартом

Sting nudi saradnju Foto EPA

Masterklasovi ponuđeni kako bi se prikupila sredstva za izbeglice tokom krize izazvane virusom korona
PEVAJTE zajedno sa Stingom i ser Rodom Stjuartom, neka vas ser Patrik Stjuart podučava lekcijama iz Šekspira ili idite na virtuelni koktel sa Hilari Klinton. Svi ovi masterklasovi ponuđeni su u okviru dobrotvorne aukcije kako bi se prikupila sredstva za izbeglice tokom krize izazvane virusom korona.

Sting je obećao da će pevati duet sa onim ko ponudi najviše, a Stjuart, svakako najpozatiji po ulozi Žan-Luk Pikarda iz "Zvezdanih staza", podučavaće umetnost šekspirovske oracije. Klintonova predstavlja masterklas tokom kojeg će razgovarati o tome kako pandemija utiče na svet, a sve to uz jedno piće, dok će fanovi "Dauntonske opatije" moći da se nadmeću za virtuelnu kućnu žurku sa tvorcem serije Džulijanom Felouzom i glumcem Hjuom Bonevilom, kao i sa trenutnim erlom i groficom Karnarvona.

Internet-aukcija traje od 1. do 8. maja, a prethodila joj je akcija All in challenge, u kojoj su zvezde poput pevačica Arijane Grande, holivudskog glumca Leonarda Dikaprija i repera Drejka, nudili jedinstveno lično iskustvo donatorima, a tokom koje je skupljeno 20 miliona dolara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

borko

29.04.2020. 12:44

Ne moraju da pevaju. Evo neka zajedno obave malu nuždu. Jako su humanitarno inspirisane svetske zvezde. Neka otvore novčanike. To je humanost i dobročinstvo. A ne ovo, kao donacija, što će neko da plati da otvara usta sa njim. kakvi licemri. Ruku u džepove i novčanike, prstiće na bankarske šifre i kodove. Dajte živu lovu. Toga se teško odričete. Gadite mi se. Kao vi ste neko i nešto, pa je čast platiti za trenutke druženja sa vama.