ČLANICA popularne grupe "Frajle" Nevena Buča predstaviće se uskoro u Novom Sadu na sasvim drugačiji način. U kulturnoj stanici "Svilara" biće organizovana njena prva samostalna izložba fotografija pod nazivom "Putnik". Svečano otvaranje je 2. februara (19.00). Frajla Nena, na taj način, kako se navodi, prenosi deo svog života kroz razna putovanja, na kojima je nalazila inspiraciju za svoje fotografije.


- Bez mnogo pompe je želela da svojim prijateljima priredi izložbu, na koju ste svi pozvani - objavljeno je na fejsbuk-stranici "Svilare".


- Nema kraja talentima moje sestre. Ovo je tek početak - oduševljeno je prokomentarisala Jelena Buča, takođe članica "Frajli". Život "na točkovima" se kao inspiracija pojavljuje od njihovih početaka. Debitantsko izdanje "Frajli" iz 2012. nazvano je "Naš prvi album sa putovanja".


Sestre Buča, Marija Mirković i Nataša Mihajlović su, u poslednje vreme, koncertno veoma aktivne u sklopu promocije prošlogodišnjeg albuma "Obraduj me". U Županji će održati dva koncerta 23. i 24. januara, a 22. februara će, posle pet godina, nastupiti u Nišu, u velikoj sali Doma Vojske.


Pročitajte još: “Frajle”: Mi smo prave bećarke


Zagrebački koncert u "Lisinskom", zakazan za 14. mart, rasprodat je, pa će "Frajle" na istom mestu zapevati i sutradan.