Tabloidi su mu ubili majku, a sad mu razapinju ženu: Hju Grant javno podržao princa Harija

Novosti online

16. 01. 2020. u 20:30

Grant je aktivista koji se bori protiv uplitanja medija u privatne živote zvezda, ali i običnih ljudi

Таблоиди су му убили мајку, а сад му разапињу жену: Хју Грант јавно подржао принца Харија

Photo by Willy Sanjuan/Invision/AP

Hju Grant je u novom intervju podržao odluku princa Harija o povlačenju s dužnosti britanske kraljevske porodice kako bi on i supruga Megan Markle postali finansijski nezavisni i preselili u Kanadu.

-Na Harijevoj sam strani. Tabloidi su mu ubili majku, a sad mu razapinju ženu. Mislim da je njegova dužnost kao muškarca da zaštiti svoju porodicu tako da sam uz njega- rekao je 59-godišnji glumac u intervjuu za Sirius XM.

Podsetio je slušatelje na okolnosti smrti princeze Dajane koja je poginula u saobraćajnoj nesreći dok je bežala od paparaca.

Inače, Grant je aktivista koji se bori protiv uplitanja medija u privatne živote zvezda, ali i običnih ljudi.

S druge strane, sam Hari je u više navrata progovarao o nasrtljivim medijima koji su delomično odgovorni za smrt njegove majke.

– Svaki put kad vidim kameru, svaki put kad čujem ‘klik’, svaki put kad vidim bljesak, iste sekunde me to vrati nazad- rekao je princ.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

mimi

16.01.2020. 21:31

Ovaj je pravi britančić monarhista. Dianu je ubio MI5 po nalogu nekog iz kraljevske porodice, kakvi mediji i tabloidi, Ta priča ne pije vodu ni kod male dece.

Vertigo

16.01.2020. 23:55

Tabloida nema u Kanadi i Severnoj Americi? Blago njima. Imaju internet tako da se nema gde pobeci od radoznalog, a u gorem slučaju od voajerskog i nasilnog upliva javnosti u privatne živote poznatih i nepoznatih. Aktivizam je ok kao ideja, ali ne deluje bez promene svesti. Aktivizam moze i da vodi u suprotnost ako održava nasilje ljudi bez skrupula i savesti kojima stalno treba neko sa kime će da se ćeraju. Stvari se menjaju sporo, a počinju promenama u glavi, porodici, na lokalu i šire.