JOŠ JEDAN MEDIJSKI TRANSFER: Dušica Spasić prešla na TV Pink

M. D.

četvrtak, 05. 09. 2019. u 13:00

ЈОШ ЈЕДАН МЕДИЈСКИ ТРАНСФЕР: Душица Спасић прешла на ТВ Пинк
Voditeljka Dušica Spasić počinje na televiziji "Pink" da vodi Dnevni magazin, rekao je direktor ružičaste televizije Željko Mitrović

JOŠ jedan transfer na našem medijskom nebu - voditeljka Jutarnjeg programa RTS Dušica Spasić, nakon skoro deceniju i po na Javnom servisu, prelazi na TV Pink. Spasićeva će na "ružičastoj" televiziji voditi popodnevni magazin koji će se emitovati pre Nacionalnog dnevnika, potvrdio je vlasnik i glavni i odgovorni urednik Pinka Željko Mitrović, otkrivši da je sa Dušicom dugo pregovarao.

I zaista, "šuškalo" se o ovom transferu još u maju, kada se pojavila informacija da će Dušica na Pinku voditi jutarnji program sa Predragom Sarapom dok se Dea Đurđević ne vrati na posao. Plavokosa voditeljka tada ništa nije ni demantovala, ni potvrdila, već je nastavila rad na Javnom servisu.

PROČITAJTE I: Avantura na dva točka

Pre samo godinu dana, Spasićeva je za naš list rekla da ostaje verna RTS-u.

- Danas samo manjina može da bira gde će i za koga da radi, a tako je i među TV radnicima. Među retkima sam koji su se u Jutarnjem programu zadržali toliko dugo i neskromno bi bilo da se žalim. Izbora ima, samo je pitanje trenutka i odluke. Angažmani koji su mi nuđeni verovatno nisu bili dovoljno dobri za mene, čim sam ostala na staroj adresi - rekla je voditeljka.

Inače, početkom godine, sa RTS-a je na Pink prešla i voditeljka Verica Bradić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (14)

Gradimir Radivojević

05.09.2019. 13:37

Bolje da si otišla bilo gde samo ne kod njega, znam da je novac u pitanju, ali postoji i moralna strana !