HALID MUSLIMOVIĆ SASLUŠAN U POLICIJI: Istukao devojku i zapretio da će je ”pojesti mrak”

O. MATAVULj

29. 07. 2018. u 21:38

ХАЛИД МУСЛИМОВИЋ САСЛУШАН У ПОЛИЦИЈИ: Истукао девојку и запретио да ће је ”појести мрак”

Foto P. Mitić

Halid Muslimović, poznati pevač narodne muzike, saslušan je u policiji zbog sumnje da je naneo povrede 45-godišnjoj ženi, a potom joj zapretio da će je ”pojesti mrak”
BANjALUKA - Halid Muslimović, poznati pevač narodne muzike, saslušan je u policiji zbog sumnje da je naneo povrede 45-godišnjoj ženi, a potom joj zapretio da će je ”pojesti mrak”.

Kako je potvrđeno ”Novostima” istraga je pokrenuta nakon što je Sonja B. (45) prijavila policiji da ju je Muslimović napao 27. jula između dva i tri časa u Kozarcu, kod Prijedora, dok su se automobilom vozili za Banjaluku, gde ona stanuje.

- Žena je prijavila da ju je Muslimović nakon verbalne prepirke napao i više puta izudarao po licu i telu. U prijavi se navodi da ju je po dolasku u Banjaluku izbacio iz auta i kada mu je rekla da će ga prijaviti policiji Muslimović je potpuno odlepeo i zapretio joj da s njim ne sme da se igra, da će ”vozati u gepeku”, te da će ju ”pojesti mrak” - rekao je izvor iz policije.

PROČITAJTE JOŠ: Kroacija rekords objavila najveće hitove Halida Muslimovića

Portparol PU Banjaluka Marija Markanović potvrdila je da je prijava zaprimljena.

- Policijski službenici postupili su po prijavi i ispitali su lice H. M. (57) iz Prijedora. Nakon kompletiranja predmeta protiv njega će biti dostavljen izveštaj Okružnom javnom tužilaštvu u Banjaluci - rekla je Markanović.

Kako saznajemo Muslimoviću se na teret stavlja da je počinio krivična dela nanošenje telesnih povreda, te ugrožavanje sigurnosti.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Salke

29.07.2018. 22:29

Cica ima devojku? Mora da je zbog pramena kose koji datira od pre dvesta godina...