Snima se film o Karićima

V.N.

18. 07. 2017. u 08:52

U pripremi dokumentarno-igrana priča o jednoj od najbogatijih srpskih porodica. Napravićemo spektakl po uzoru na ostvarenja o životu Forda, Donalda Trampa ili Anjelijevih, ističe Bogoljub

Снима се филм о Карићима

Neki od članova familije Karić Foto Instagram/bogoljubkaric

SVOJEVREMENO smo uživali u sagi o američkim milionerima Karingtonovima, a uskoro nam stiže priča o dinastiji Karić! Naime, biznismen Bogoljub Karić planira da snimi dokumentarno-igrani film o porodičnoj kompaniji koja u Srbiji posluje pola veka. Kao potencijalni scenaristi pominju se Gordan Mihić i Milovan Vitezović, trenutno se traga i za režiserom filma, a spekuliše se da je najozbiljniji kandidat za to Dragan Bjelogrlić. Da Bogoljub Karić, idejni tvorac projekta, ništa ne prepušta slučaju govori i podatak da je za budžet filma izdvojeno pet miliona evra.

- Ovo će biti priča o prvoj porodičnoj kompaniji u Jugoslaviji koja već pola veka uspešno radi i kod nas i u svetu - kaže za "Novosti" Bogoljub Karić. - Cilj nam je da prikažemo naš razvoj i sa čime smo se sve suočavali - od sjajnih i veselih trenutaka do otimanja kompanija i progona.

Deo filma snimaće se, navodno, na Kosovu, odakle potiče porodica Karić, ali i u Rusiji, gde takođe posluju nekoliko decenija. Karić ističe da će film biti istovremeno i saga o tome koliko je mukotrpan put razvoja porodičnog biznisa i kroz šta preduzetnici prolaze.

- Napravićemo spektakl po uzoru na slična ostvarenja o životu Forda, Donalda Trampa i porodice Anjeli.

Čuveni biznismen tvrdi da je u pregovorima sa najpoznatijim srpskim glumcima. Ko će u filmu igrati Bogoljuba i ostale članova dinastije Karić biće uskoro poznato.

- Odredićemo ko će glumiti mene i mislim da će se otimati za tu ulogu - naglašava Karić, ne želeći da nam otkrije ko mu je favorit za glavnu ulogu.

Pojedini mediji spekulišu da bi Bogoljuba Karića mogao da glumi Lazar Ristovski. Juče smo pozvali slavnog glumca kako bismo iz prve ruke čuli da li će on tumačiti glavnu ulogu, ali Ristovski nije odgovarao na naše pozive i SMS poruke.

AUDICIJA ZA DINKIĆA

NA naše pitanje kome će poveriti uloge Mlađana Dinkića, Vojislava Koštunice i Miroljuba Labusa, Karić se nasmejao i rekao:

- Za njih će biti posebna audicija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (8)

Maja M.

19.07.2017. 16:38

@Opaki - БК телевизија је, у односу на многе данас, била... телевизија.

Запрепашћени грађанин

18.07.2017. 23:58

Ау људи моји, шта смо ми то доживели?! Породица која је на крилима владавине Слободана Милошевића деведесетих направила империју, породица која је двехиљадитих оштетила државу за 60 милиона евра, сада ће бити екранизована као да су свеци са Хиландара! Има нас који имамо довољно година, довољно памћења и памети да све преваре и злодела ове породице знамо добро. Овај народ брзо заборавља и још брже пада под медијски утицај. Не знам како другачије да објасним све што нам се дешава. Карићи су зло!!!

Brenk

02.08.2017. 17:26

Sramota sa kim se ovaj lesinar poredi. Treba im sve oduzeti a njih sve zatvoriti!