Cakana: Nisam još zrela za penziju

M. B.

10. 01. 2016. u 11:35

Цакана: Нисам још зрела за пензију
Poznata pevačica Dragica Radosavljević Cakana o muzici i modi: Sa raznih strana dobijam pohvale kada je reč o mom stilu oblačenja. Želim da pevam, još imam šta da ponudim

FOLK pevačica Dragica Radosavljević Cakana iduće godine proslaviće 60. rođendan, a po izgledu može da parira mnogo mlađim koleginicama. Važi za jednu od najleppše obučenih žena na estradi, a za "Novosti" otkriva da sama odlučuje kako će izgledati.

- Sa raznih strana dobijam pohvale kada je reč o mom stilu oblačenja, a pritom nisam od onih što troše mnogo novca na garderobu - kaže nam Cakana koja je, kako tvrdi, u prošlosti patila od skupih marki. - Danas je sve postalo dostupno i potrebna je samo mašta. Dovoljno je da imate dobru cipelu i krzno, a sve ostalo je u detaljima.

Uvek nasmejana i raspoložena pevačica je prošle godine objavila singl "Anđeo" i još ne planira da se rastane sa muzikom i scenom:

- Želim da pevam, još imam šta da ponudim i ne osećam se kao neko ko je blizu penzije. Nisam ljubitelj sezonskih hitova i ne pravim takve pesme, mada sam se oprobala i u tome. Kvalitet je ono što opisuje moje numere. Sigurna sam da je "Anđeo" pesma za sva vremena.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (8)

jozo

10.01.2016. 13:17

Gospođo Cakana, baš sam se slatko nasmijao naslovu ovog članaka. Pozdrav iz Zagreba!

Чикириз

10.01.2016. 15:20

Без обзира да ли је "зрела" за пензију када неко има шездесет година онда име "цакана" некако гротескно звучи!!!!

Mms

10.01.2016. 17:05

Sto bi zurila u penziju, tek se zaposlila, preko partijske knjizice, zajedno sa onim njenim, toliko o njegovoj advokaturi?

Minions

10.01.2016. 17:26

Nisi ti zrela nizasta. Kako pevaljka pod nazivom Cakana moze biti estr. umetnica?!