DA ALEKSANDAR POBEDI TUMOR: Neophodna pomoć mladiću raseljenom iz Kosova Polja

D. ZEČEVIĆ

14. 08. 2020. u 17:20

ДА АЛЕКСАНДАР ПОБЕДИ ТУМОР: Неопходна помоћ младићу расељеном из Косова Поља

Aleksandar Popović

U centru Gračanice bio je postavljen štand za prikupljanje pomoći za lečenje Aleksandra Popovića, mladića raseljenog iz Kosova Polja koji boluje od tumora na mozgu.

Humanitarnu akciju koju je u cilju prikupljanja sredstava za dalje Aleksandrovo lečenje pokrenula humanitarna organizacija "Svet balona" podržala je i lokalna samouprava, odnosno predsednik Opštine Srđan Popović.

- Naša opština podržava i podržavaće akcije kojima je cilj da pomognu u spasavanju života, a uveren sam da će se meštani odazvati koliko je u njihovoj mogućnosti da zajedno pomognemo Aleksandru da pobedi opaku bolest - istakao je Srđan Popović, predsednik Opštine Gračanica.

Inače, Aleksandar je iz Kosova Polja, a sa porodicom je raseljen u Beograd. On boluje od teškog oblika tumora na mozgu i, pored više operacija, do sada je bio podvrgnut i brojnim zračenjima i hemioterapijama, ali mu se zdravstveno stanje ne poboljšava. Zato su njegovoj porodici neophodna sredstva za nastavak lečenja u inostranstvu, kao i za putne troškove, smeštaj, analize, lekove, suplemente i medicinski potrošni materijal.

Srđan Popović

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)