VUJOVIĆ: Đilas iznosi niz laži i uvreda na račun predsednika Vučića

Novosti online

22. 05. 2021. u 17:39

ČLAN Predsedništva Srpske napredne stranke i ministar zaštite životne sredine Irena Vujović ocenila je da je političko delovanje pripadnika bivšeg lopovskog režima u Srbiji Dragana Đilasa, koji poslednjih godina bezuspešno pokušava da se nametne za lidera nekakve opozicije, zasnovano na lažima i najbesramnijim uvredama i napadima na ljude koji su promenili tok istorije i posle decenija propadanja, Srbiju poveli putem napretka.

ВУЈОВИЋ: Ђилас износи низ лажи и увреда на рачун председника Вучића

Foto N. Fifić

- Tendenciozan je pokušaj bivšeg gradonačelnika, koji je ojadio i Beograd i Beograđane, da baci u senku sve rezultate koje niže Aleksandar Vučić, tako što u svakom javnom nastupu iznosi niz laži i uvreda na račun predsednika.

Očigledno je da Đilas nema politički program, pa menja strategiju, misleći da će ga izmišljene optužbe dovesti na vlast, i da će mu pomoći da izbegne objašnjenje o poreklu novca na računima širom sveta i kako se obogatio na političkim funkcijama - rekla je Vujović.

Vujović je upitala da li kao zlo koje kuca na vrata Đilas vidi investicije, smanjenu stopu nezaposlenosti na nikad niži nivo, rast plata i penzija. Jer, dobro koje on nudi svi smo već gledali u vreme kada je bio na vlasti - državu pred bankrotom, svakog trećeg radnika na ulici, propale fabrike, nemaštinu, grad Beograd u istorijskom minusu.

- Čitav niz optužbi koje je predstavnik propalog režima sasuo na račun onih koje je narod ubedljivom većinom izabrao da vode državu u sigurnu budućnost, može samo da se okarakteriše kao pokušaj prikupljanja jeftinih političkih poena. Građani su se davno naslušali njihovih praznih obećanja. Narodu u Srbiji su potrebni rezultati, a to im je dao i pokazao Aleksandar Vučić. I dok se Đilas i njegove perjanice, u pokušaju da ruše Vučića, bave izmišljenim aferama, mi ćemo odgovoriti još boljim rezultatima i još jačom borbom za prosperitet Srbije - rekla je Vujović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

MOĆAN PRIKAZ PVO NA PEŠTERU: U vežbu uključeni FK-3, kao i modernizovani radar “žirafa“