STEFANOVIĆ: Već dugo slušam laži Đilasa, Jeremića, Obradovića!

Novosti online

20. 05. 2021. u 23:22

ČLAN Predsedništva Srpske napredne stranke i ministar Odbrane Nebojša Stefanović istakao je večeras da dugo sluša laži koje plasiraju Dragan Đilas, Vuk Jeremić, Boško Obradović i mnogi drugi.

СТЕФАНОВИЋ: Већ дуго слушам лажи Ђиласа, Јеремића, Обрадовића!

Foto Tanjug

- Već dugo slušam najneverovatnije laži koje o Aleksandru Vučiću, Srpskoj naprednoj stranci i meni plasiraju Dragan Đilas, Vuk Jeremić, Boško Obradović i njihovi razni Aleksići, Tepićke i slični megafoni. Očigledno polazeći od činjenice da su se, dok su vršili vlast, bavili isključivo prljavim poslovima, otimajući novac građana Srbije i obezbeđujući sebi lagodan i luksuzan život dok je Srbija postajala sve siromašnija, često žele da ono što su oni sami radili pripišu nekom drugom.

"Skreću pažnju sa ofšor kompanija"

Stefanović je naglasio i to što u medijima koje kontrolišu svakodnevno spekulišu i o odnosima unutar SNS-a i o njegovom odnosu sa predsednikom Vučićem, zlonamerno plasirajući brojne izmišljotine, kako bi skrenuli pažnju sa raznih ofšor lokacija i milijardi koje su prelili iz Srbije na svoje račune.

- Ono što se dešava u njihovim strankama, njihovim međusobnim odnosima, kao i najmonstruoznije pljačkaške afere kojima smo svi u Srbiji svedočili u vreme njihove vlasti, oni bi želeli da ih se ne sećamo. Ali ih se građani Srbije jako dobro sećaju, jer su to bile godine u kojima je Srbija grcala u bedi, a oni postajali milioneri.

U godinama u kojima Srbija konačno počinje da rešava probleme koje su nam ostavili iza sebe, kao i da postiže značajne ekonomske uspehe pre svega zahvaljujući politici oličenoj u Aleksandru Vučiću, mogu samo da kažem da mi je čast što sam deo tima koji on predvodi u borbi za bolju Srbiju.

"Neću mirno gledati dok iznose laži protiv Vučića"

Istovremeno, kao neko ko je prijatelj Aleksandra Vučića, neću mirno gledati da o njemu laži iznose najgori u Srbiji, a da ne kažem istinu i ne učinim sve što mogu da mu barem malo pomognem u nošenju teškog bremena.

Zato želim da poručim građanima Srbije da ne postoje nikakvi prljavi poslovi, o kojima bi neko govorio kako to navedeni lažovi iz opozicije očekuju. Isto tako želim da poručim građanima Srbije da budu mirni i spokojni, jer sam potpuno siguran da je Srbija na čelu sa Aleksandrom Vučićem na dobrom putu i da su pred nama godine u kojima će naša zemlja napredovati - saopštio je Stefanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (20)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)