ONO KAD VOZI PREDSEDNIK SRBIJE: Ministar Mali objavio zanimljiv snimak - na putu za Šabac (VIDEO)

Novosti onlajn

22. 05. 2021. u 11:45

MINISTAR finansija Siniša Mali na svom Instgram nalogu objavio je zanimljiv video na kojem se između ostalog nalazi i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

ОНО КАД ВОЗИ ПРЕДСЕДНИК СРБИЈЕ: Министар Мали објавио занимљив снимак - на путу за Шабац (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/ mali_sinisa

#Onokad vas vozi predsednik Srbije @buducnostsrbijeav 😀 Na putu ka selu Dobrić, kod Šapca. Obilazimo našu lepu zemlju! Živela Srbija! - napisao je Mali na Instagramu. 

- Najteže je Zoranu Drobnjaku koji odgovara za svaku rupu na ovom putu, a ja moram da se pravim da ponekad i ne čujem kada je potreban novac za izgradnju novih puteva i rekonstrukciju postojećih. Idemo u dobroj atmosferi, slušamo radio Karolinu, malo pevušimo, i čekamo sledeću naplatnu rampu. Živela Srbija - kaže na snimku minstar Mali.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

PREVAZIŠLI SU SVE(T): Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima - rešila da kazni samu sebe