„MARINIKA MORAŠ U ZATVOR“ – Palma: Sve laži sam demantovao, ne usmeno, nego pismeno!

Novosti online

13. 05. 2021. u 14:01

PREDSEDNIK Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma potvrdio je, gostujući na TV Pink, da će danas dati izjavu policiji.

„МАРИНИКА МОРАШ У ЗАТВОР“ – Палма: Све лажи сам демантовао, не усмено, него писмено!

Dragan Marković Palma

-Marinika Tepić svakodnevno nastavlja sa patološkim lažima. Ona je juče na konferenciji za novinare rekla da se u telefonu mog najbližeg saradnika nalaze slike sa golim maloletnicama. A istina je da je prošle godine sestra od strica jednog opozicionara u Jagodini, a kojoj ne želim da pominjem ime, pretila direktorki Centra za socijalni rad Biserki Jakovljević, da će objaviti slike njene nage maloletne ćerke. Nakon toga je Biserka Jakovljević tužila Tužilaštvu za visokotehnološki kriminal tu osobu koja ju je ucenjivala i policija je po nalogu suda privela tu osobu, pritvorila i oduzela joj mobilni telefon, u kome je pronašla slike koje pominje Marinika Tepić. Dakle slike nisu u telefonu Biserka Jakovljević, koja jeste moja saradnica, već u telefonu privedene osobe koja je sestra od strica jednog opozicionara iz Jagodine, sa kojim nemam veze, kao ni sa telefonom, a kamoli sa slikama - izjavio je danas gostujući na TV Pink, Dragan Marković.


- Međutim svi mediji objave laži Marinke Tepić, a tek nakon toga i ono što smo mi poslali. I sad ljudi čitaju i kažu “koja je ovo banda čoveče”, a u stvari Marinika Tepić i njeni su lažovska banda. Marinika Tepić moraš u zatvor, zbog svih laži koje si iznela protiv mene, a sve si slagala. Ne postoji nijedan dokaz, jer ne postoji delo i samim tim nema ni žrtava ni svedoka. Najnovijom laži je uznemirena porodica Biserke Jakovljević. Ja se neću smiriti dok istina u ovom slučaju ne izađe na svetlo dana, a istina je na mojoj strani. Ja znam da Marinika Tepić i njen gazda Dragan Đilas, okružen kriminalcima i prevaratnima, očekuju da ih zaštiti Evropska unija pa da kažu “evo progon opozicionara”. Jel to opozicija? Kako bi se za takve laži proveli u Nemačkoj, Italiji ili Francuskoj ? Bili bi posle druge laži zatvoreni. Srbija ima svoje pravosudne institucije i ja im verujem. Ali činjenica je da ja moram već desetak dana svaki dan da idem i da se pravdam za nešto što nisam uradio. Zato molim institucije da ubrzaju proces. Sve Marinikine laži sam demantovao, ne usmeno, nego pismeno, od laži da se žene u javnom sektoru u Jagodini zapošljavaju preko telefona za druženje, nakon čega je 393 žena tužilo Tepić, preko izjave Roberta Veraldija koji je demantovao Sandu Rašković Ivić rekavši da mu je jedina neprijatnost u Jagodini bila glasna muzika, zatim izjave Đilasovog kriminalca zaštičenog svedoka o izmišljenim žurkama, do netačne informacije o obijanju stana Đilasove predsednice u Jagodini, što su demantovali i policija i njen sin, pa do najnovije užasne laži o slikama nagih maloletnica u telefonu mog najbližeg saradnika. Sve je laž - rekao je Marković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)