ŠAPIĆ SE OGLASIO PRE SASTANKA SA VUČIĆEM: Lider SPAS-a otvoreno o ujedinjenju sa SNS-om

Novosti online

10. 05. 2021. u 09:18

LIDER SPAS-a Aleksandar Šapić danas popodne s predsednikom SNS Aleksandrom Vučić razgovara o ujedinjenju te dve stranke.

ШАПИЋ СЕ ОГЛАСИО ПРЕ САСТАНКА СА ВУЧИЋЕМ: Лидер СПАС-а отворено о уједињењу са СНС-ом

Foto: Printskrin TV Prva

Šapić je gostujući u Jutarnjem programu TV Prve izjavio da je svestan toga da će partija koju je stvorio nestati jednog dana, kada se ujedini sa SNS-om, ali da se toga ne plaši.

- SPAS nije nastao da bi bio moja privatna firma - rekao je Šapić dodajući da je ta partija osnovana s ciljem da uradi nešto.

Za tri godine koliko postoji, dodao je on, ostvarila je značajne rezultate a kao dokaz je poziv od najveće partije u Srbiji na ujedinjenje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (42)

Mijo

10.05.2021. 13:16

Po mom mišljenju ovo je pravi tim koje može mnogo toga da doprinese celoj našoj zemlji. Podržavam ovo ujedinjenje i smatram daće dati prave rezultate koje se tiču napretka i razvoja naše zemlje.

Milos

10.05.2021. 14:41

Šapić treba da sluša sebe i da donese odluku koja je najbolja za državu Srbiju, a svakako da uz Vučića moze mnogo da doprinese napretku zemlje.

Elena

10.05.2021. 16:13

Podržavam ujedinjenje Šapića i SNS-a i verujem u njihovu pobedu na predstojećim izborima. Moj glas će uvek ići SNS- u, jer je to jedina stranka koja vredi i koja radi u korist Srbije i njenih gradjana.

Marijana

10.05.2021. 22:47

Sapić je mlad i sposoban čovek koji će uneti novu energiju i snagu zajedno sa SNS- om. Napredak Srbije je zagarantovan kada je vode ovaki borci kao što su Vučić i Šapić.