KONSTRUKTIVAN dijalog Beograda i Prištine uz poštovanje Rezolucije 1244 SB UN nema alternative, a rešenje za Kosovo dve strane treba da traže bez spoljnog mešanja i nametanja veštačkih rokova i recepata, izjavio je ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko.

BOGDAN

30.04.2021. 06:38

HVALA VASA EKSELENCIJO UVAZENI AMBASADORE RUSKE FEDERACIJE U NASU OKUPIRANU DRZAVU SRBIJU.HVALA VAMA LICNO VASEM UVAZZENOM PREDSEDNIKU VLADIMIRU PUTINU I VASEM HEROJSKOM I SLOBODARSKOM NARODU RUSIJE KOJI VERNO STOJI UZ NAS NAROD I NASU DRZAVU.

Nikola

01.05.2021. 07:29

Svi vi izgleda zaboravljate da je rezolucija iz saveta UN 1244 nastala kao rezultat mirovnog sporazuma iz Kumanova! To prosto znači sledeće,ko ruši 1244 on direktno ruši mirovni sporazum i mir,što vodi u nastavak sukoba i novi ali i konačni rat sa albanijom i albancima u globalu. Silama koje su prekršile rezolucoju 1244 priznanjem lažne drzave sada se žuri,ali nije više 1999-ta niti su oni sad toliko moćni i jaki a nismo ni mi više tako slabi a ni sami! Drugo poluvreme gospodo je počelo,treba biti mudar i strpljiv a onda munjevito napasti, rezultat toga biće velika Srbija...