RUSIJA JASNA - NEMA PRIZNANJA LAŽNE DRŽAVE: Selaković čuo jedinstvenu poruku u Dumi

Novosti online

15. 04. 2021. u 12:57

MINISTAR spoljnih poslova Srbije Nikola Selaković doputovao je danas u Moskvu, gde je započeo dvodnevnu zvaničnu posetu Ruskoj Federaciji.

РУСИЈА ЈАСНА - НЕМА ПРИЗНАЊА ЛАЖНЕ ДРЖАВЕ: Селаковић чуо јединствену поруку у Думи

Foto: Tanjug

Selaković se, na početku posete, sastao sa predsednikom Odbora za međunarodne poslove Državne dume Federalne skupštine Ruske Federacije Leonidom Sluckim.

Slucki je srpskom ministru preneo da, po pitanju Kosova i Metohije, sve stranke u ruskoj Dumi imaju jedinstveni stav, protiv nezavisnosti tzv. Kosova.

Takođe, konstatovao je i da su veoma dobri odnosi Srbije i Rusije.

Šef srpske diplomatije će se sutra sastati sa ministrom inostranih poslova Ruske Federacije Sergejem Lavrovom.

Uoči posete Selaković je za Tanjug rekao da očekuje da će sa ruskim kolegom razgovarati o bilateralnim odnosima, ali i o podršci Rusije jasnoj političkoj poziciji Srbije kada je reč o pregovorima o KiM i generalno o problemu KiM.

Ukazao je da je poseta i priprema posete predsednika Rusije Vladimira Putina Srbiji,koju očekuje da će se realizovati još u toku ove godine.

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove