PALMA ODBRUSIO LIDERIMA OPOZICIJE: Đilase i Tepić sram vas bilo!

Novosti online

08. 04. 2021. u 12:40

MARINIKATepić je bila jedan od predlagača da Skupština Srbije usvoji Rezoluciju o genocidu u Srebrenici i da Srbija proglasi 11. jul za Dan sećanja na genocid u Srebrenici i tražila je da se najoštrije osuđuje, kako piše u tom predlogu, taj genocid i svako poricanje genocida.

ПАЛМА ОДБРУСИО ЛИДЕРИМА ОПОЗИЦИЈЕ: Ђиласе и Тепић срам вас било!

Dragan Marković Palma

- Kako gospođice Tepić se niste setili da predložite 5. avgust kao Dan sećanja na genocid, kada se desilo najveće etničko čišćenje od Drugog svetskog rata u svetu, kada su gotovo svi Srbi proterani iz Hrvatske ili 7. januar kada se na pravoslavni Božić dogodio masakr u Kravicama, da ne nabrajam dalje. Vi ste gospođice Tepić tražili da Srbi i Srbija tom rezolucijom izvrše političko i nacionalno samoubistvo. Kada bi Vi i Vaš stranački šef Đilas došli na vlast verovatno bi predložili da se Srbija pripoji nezavisnom Kosovu i da celu Srbiju stavite u zatvor.

Gospođice Tepić građani Srbije na izborima Vam nikada to neće dovoliti, nikada Vam neće dozvoliti da uništite Srbiju i Srbe kao narod, kao što ste imali nameru tom rezolucijom. Za zločine neka odgovaraju pojedinci koji su ih počinili, nema kolektivne odgovornosti- istakao je danas predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma u saopštenju za javnost.

- Program stranke Dragana Đilasa i Marinike Tepić je da cela Srbija bude njihovo preduzeće. Marinika Tepić ima veliku platu u Đilasovoj firmi, koja je ostvarila milionsku dobit u evrima od sekundi građana Srbije u medijima, a verovatno bi, kada bi oni došli na vlast Marinika Tepić bila direktor marketinga Javnog servisa. Marinika i Đilase, Srbija je država građana koji u njoj žive, a ne vaše preduzeće. Vaš program je da se u parlamente, državne i lokalne, ulazi sa testerom. Sa testerom se ide u šumu po drva, a u parlament se ulazi glasovima građana, a glasovi se dobijaju radom, delima i rezultatima.

Neka vas Tanja Fajon uvede u parlament Slovenije, ovde nema ko da vas uvede. Protivili ste se vakcinaciji i govorili najveće laži o državnom rukovodstvu i Kriznom štabu, a među prvima ste zavrnuli rukav da se vakcinište Đilase. Vi Đilase i Tepić kritikujete vitamine što će država podeliti našim penzionerima, Vaši vitamini su sekunde na Javnom servisu i ostalim medijima.

Vi Đilase i Vuče Jeremiću mislite da će Vam proći laganje i obmanjivanje građana Srbije, zato što ste u očima nekih evroparlamentaraca poznati. Videli su i oni ko ste i zato i odlažu dijalog o izbornim uslovima, jer je i njima jasno šta želite. Želite da vas neko dovede na vlast, a da to nisu građani. To možda može na nekim ostrvima u svetu gde ima raznih banaka sa raznim računima, pa ste tamo videli kako se dolazi na vlast. Voleli bi opet državnu kasu, pa da spavate u najskupljim hotelima u Njujorku i po svetu o trošku građana Srbije.

Danas se novcem građana Srbije plaća izgradnja bolnica, kliničkih centara, kupovina vakcina, izgradnja fabrika, autoputeva, škola, vrtića, za to služe narodne pare, a ne za hotelske usluge i skupa putovanja nekog ministra koji je narod i državu koštao mnogo u novcu, a posebno mnogo u Međunarodnom sudu pravde u Hagu. To je zapravo vaš cilj, da uzmete pare i da uništite Srbiju, a sve nas, građane Srbije oterate u Haški tribunal. Đilase i Tepić sram, vas bilo- poručio je Marković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!