AFERA “PRISLUŠKIVANJE”: Vučić - postojala je saradnja zvaničnih organa, to je definitivno bio pokušaj državnog udara

Novosti online

29. 03. 2021. u 23:35

PREDSEDNIK Vučić je, gostujući u “Ćirilici”, naveo da su njegovi prisluškivani razgovori završili kod mnogih.

АФЕРА “ПРИСЛУШКИВАЊЕ”: Вучић - постојала је сарадња званичних органа, то је дефинитивно био покушај државног удара

Foto: RTS printskrin

- Večeras neću reći sve što znam. Ali nemam nikakve sumnje da je postojala prećutna saradnja i odobrenje od strane određenih državnih organa. Što se tiče prisluškivanja, to je definitivno pokušaj državnog udara. I ko zna ko je sve to dobio. Pa ja sam dobio, a prisluškivan sam. Stavljali su ljude na mere, pa proglase Vladu Đukanovića za ekstremistu i slušaju. Prisluškivale su i prethodne vlasti, ali su oni to mogli da rade, tako su definisali zakone. Danas to ne sme da se radi, predsednika niko ne sme da prisluškuje. Pa da u belim kovertama, na belim papirima, nosi transkripte na dve adrese - istakao je predsednik.

Vučić je podsetio da je u destabilizaciji Srbije učestvovao deo državnih organa, deo mafije i deo stranih tajnih službi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (8)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom