RADNO I NEDELJOM! Važan sastanak Aleksandra Vučića i Siniše Malog - do decembra osam auto-puteva u izgradnji!

Novosti online

21. 03. 2021. u 11:40

PREDSEDNIK Aleksandar Vučić i ministar finansija Siniša Mali imali su danas sastanak o važnim infrastrukturnim projektima u našoj zemlji.

РАДНО И НЕДЕЉОМ! Важан састанак Александра Вучића и Синише Малог - до децембра осам ауто-путева у изградњи!

Foto: Instagram

- I nedeljom, radno! Sa ministrom razgovaram o našim infrastrukturnim projektima i novcu koji u te projekte moramo da uložimo. Putevi, pruge, aerodrom i metro direktno utiču na stopu rasta Srbije, a time, najdirektnije i na živote svih naših građana. Cilj nam je, čak osam autoputeva u izgradnji, i sve to do decembra ove godine. Živela Srbija! - napisao je predsednik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Komentari (48)

Igor

21.03.2021. 12:04

Napredujemo kao drzava,rastemo.Veoma su bitni ovi sastanci i razgovori za drzavu,posebno o izgradnji puteva,pruga,aerodroma,jer je to veoma bitno za nas.Podrska za Aleksandra i Sinisu!

star

21.03.2021. 14:13

Ne deli Vučić dane na radne i neradne, što nam i ovom prilikom pokazuje, a da bi država napredovala u bolju budućnost, može samo odgovornim radom koji donose rezultate.

Princip

22.03.2021. 08:24

Svi znamo, da veliki rezultati koje Srbija postiže u ekonomiji, privlačenju stranih investitora, jačanju i modernizaciji vojske, vasionskoj izgradnji i rekonstrukciji infrastrukture, nisu pali sa neba. Sve je to rezultat napornog rada, ozbiljnog tima, sa predsednikom Aleksandrom Vučićem na čelu.