VELIKA ZAPLENA! PRONAĐEN VELIKI ARSENAL ORUŽJA: Predsednik upravo saopštio najnoviju vest

Novosti online

06. 03. 2021. u 22:00

ВЕЛИКА ЗАПЛЕНА! ПРОНАЂЕН ВЕЛИКИ АРСЕНАЛ ОРУЖЈА: Председник управо саопштио најновију вест

Foto: Tanjug/Rade Prelić

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da je juče između Šapca i Loznice zaplenjena velika količina oružja.

- Juče smo u rejonu Šapca i Loznice zaplenili 21 cev, veći deo dugih cevi, skupe izrade, ima snajpera, optičkih nišana. Naši organi, BIA i MUP, rade na tome, videćemo sa kojom kriminalnom grupom će to biti povezano, to je najveći arsenal koji je do sada pronađen. To je radila šabačka policija, sada će raditi i centralni organi vlasti.

Sa ovom bandom smo završili. NJihovim naslednicima: gotovi ste, bićete uskoro iza rešetaka. Država Srbija da trpi narko-dilere i ubice neće, obračunaćemo se sa njima. To će biti i po mnogim gradovima širom Srbije. Od Vranja do Subotice, od Valjeva do Niša, u svakom Nišu biće hapšenja koliko hoćete.

Oni koji misle da ubijanjem i prodajom droge mogu da postignu nešto u životu i dobiju važno mesto u društvu, ne. Takvi ljudi treba da budu prezreni i svi oni koji već krenuli i iz svojih medija i političkih struktura da govore kako su postojali drugi motivi, važno da dobro razumeju i da im bude jasno da država neće da se igra sa takvim stvarima, ali ćemo im odgovarati rečima. Očistićemo državne organe od svih njihovih saradnika - poručio je Vučić.

Uskoro opširnije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Ivana

07.03.2021. 01:45

Što se Srbije nadam se da će svi mafijaši biti uhapšeni, ali što se spoljnog faktora tiče tu mora da se radi na njegovoj bezbednosti. najverovatnije pretnje Vučiću stižu zbog KiM, jer EU, SAD doživljaju KiM kao svoju teritoriji, to više nije ni Albanska nego njihova.