ORLIĆ: Đilas je poslednji koji ima pravo da govori o uvođenju neofašizma u Srbiji

Novosti online

02. 02. 2021. u 11:01

ČLAN predsedništva Srpske napredne stranke reagovao je danas na izjavu Dragana Đilasa o projektu uvođenja neofašističkog sistema u Srbiju.

ОРЛИЋ: Ђилас је последњи који има право да говори о увођењу неофашизма у Србији

Foto: Arhiva Večernje Novosti

Orlićevu izjavu prenosimo u celosti:

- Žuti tajkun Dragan Đilas je poslednji koji ima pravo da govori o uvođenju neofašizma u Srbiji. On je taj koji je na velika vrata uveo klasične fašističke metode na političku scenu u našoj zemlji, niko drugi. Njegove su horde razbijale vrata RTS, prebijale novinare, premlaćivale narodne poslanike na ulazu u Narodnu skupštinu, a u samu Skupštinu provaljivale i gađale upaljenim bakljama u nameri da je zapale. Đilasova malobrojna rulja danas imitira hitlerovske SA odrede i njihove metode „rada“, nikome drugom ništa slično ne pada na pamet.

Poslednji je i koji ima pravo da govori o bilo kakvoj kriminalizaciji, sve dok se sam ponosno fotografiše sa osuđenim dilerima i okorelim kriminalcima, u čijem društvu neskriveno uživa i promoviše ih kao svoje političke saradnike. Po sistemu: s kim si – takav si.

A tek o pljački, korupciji i stotinama miliona evra žuti tajkun Đilas nema prava ni da zucne. On se lično postarao da i Beograd i Srbija, u vreme dok je on bio na vlasti, budu temeljno opljačkani. Njegove su firme prihodovale za to vreme na stotine miliona evra, a njega lično saradnici javno optužuju za korupciju i kriminal najgore vrste. Između ostalih, i njegovi verni jurišnici iz „Dveri“, vatreni obožavaoci Dimitrija Ljotića i kvislinških odreda koji su učestvovali u streljanju đaka u ovoj zemlji. To su Đilasove uzdanice, ujedno svedoci njegovog lopovluka, ali i prava slika njegovog odnosa prema fašizmu. Opet, po sistemu: s kim si – takav si - rekao je Orlić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (16)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju