KADA je pre nedelju dana, prošlog petka, 15. januara, Evropska unija sa zadovoljstvom pozdravila odluku pet država da se pridruže novoj rundi njenih sankcija Belorusiji, uvedenih u sklopu nastojanja Zapada da ukrajinizuje i ovu zemlju na granici Rusije, dobili smo priliku da osetimo naročito zadovoljstvo, na granici ponosa, usled toga što među ovih pet zemalja – Severna Makedonija, Crna Gora i Albanija, Island i Norveška – nema i naše Srbije. Kao što nas nema ni u NATO-u koji sve njih lepo spaja baš kao i ove EU sankcije.

Darko

23.01.2021. 07:09

Divan tekst, dijelimično ima uporište u istoriji. ALI, ima li Srbija pravo da olako poziva na zdrav razum? ALI, šta sa generacijama koje su se rodile i ostarile u sankcijama, ovim ili onim. ALI, ima li politička elita Srbije moralno pravo da nakazi budućnost, sad već 25-e generacije srpske omladine. I za kraj, gdje je računica u tom pohodu.

eks

23.01.2021. 12:20

EU je mutirana nacistička Nemačka i instrument američkih fašista. Srbija ne treba da udje u tu fašističku tvorevinu, u kojoj se gazi svaki pokušaj nezavisnosti i suverenosti manjih zemalja članica.

Janoš

23.01.2021. 22:15

Европи и Западном свету истиче време. Муслимански и Афрички имигранти константним усељавањем и наталитетом освајају Европу. До средине овог века ће постати већина... Европа ће потонути у грађанским ратовима... Тада ће се створити шанса да Србија ослободи Косово...

Bonaparta

14.04.2021. 18:18

To da Srbija TRAJNO /čitaj nikada/nema pristup u evroatlanske savez /čitaj NATO četvrti rajh/ oni su doneli zaključak u Bratislavi na skupu NATO članica i onih koji su izrazili želju da uđu u NATO tako da mi to odavno znamo. Plašim se da će otrežnjenje koje će nastupiti uskoro sa raspadom EU biti bolno saznanje za njih.

komandant 1001

27.12.2021. 18:09

Ovim ameri sa EU teraju Srbiju u savez sa Rusijom-Kinom u kojem Srbija može više da prosperira ali da bude celovita, da je jednog dana ta EU i amerika ne cepaju dalje, a što se tiče Kosmeta, Putin je onomad rekao da će se pitanje Kosmeta rešiti 2023. tačka