FADILj Suljević pronađen je danas mrtav u brdima iznad jezera Badovac, a kako navodi "Gazeta Ekspres", on se nalazi na spisku svedoka Specijalnog tužilaštva u Hagu.

Komentari (4)

Pera

15.01.2021. 19:03

Jasan doksz da je haški sud saveznik globalnog terorizma kom pripada tači haradinaj veselji...ovk i to bi srbija trebala da iskoristi kao odličan dokaz na medjunarodnom nivou pre svega u ujedinjenim nacijama.

FORum LIvii

15.01.2021. 20:14

Da li je moguce da se taktika ,,Haradinaj,, ponavlja ? I svi ce na to ostati bez komentara. Siptari ruse sve dogovore , najavljuju rusenje i Briselskog i Vasingtonskog sporazuma , uvode carine i ruse CEFTA sporazum za sta ih moli cela Evropa i Amerika zajedno ,najavljuju rusenje Berlinskog procesa , ... Ne postoji sila koja moze sve ovo da radi bez posledica a pogotovo Ptistina. Pa sta je po sredi ?O cemu se radi ? Radi se o licemerju i prljavim namerama prema Srbiji , preobucene u oblandu da se Srbi ne bi dosetili !! Nepostena igra , dobijanja ustupaka od Srbije na njenu stetu , koji su u funkciji potvrdjivanja samostalnosti Pristine i suzenje manevarskog prostora Srbije.Jer , ako se Siptari zalazu za ponistenje Briselskog sporazuma , to ne znaci da ce prihvatiti povratak srpskog pravnog i drzavnog sistema , kojeg se Srbija odrekla tim sporazumom. To je sustina cele ove lakrdije !!!