VUČIĆ RAZGOVARAO SA MAKRONOM: Odličan razgovor sa predsednikom Republike Francuske - poželeo sam mu dobro zdravlje i brz oporavak!

Novosti onlajn

19. 12. 2020. u 13:07

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je sa francuskim predsednikom Emanuelom Makronom.

ВУЧИЋ РАЗГОВАРАО СА МАКРОНОМ: Одличан разговор са председником Републике Француске - пожелео сам му добро здравље и брз опоравак!

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

- Odličan razgovor sa predsednikom Republike Francuske @emmanuelmacron. U dugom i prijateljskom razgovoru poželeo sam mu, pre svega, dobro zdravlje i brz oporavak.

- Izrazili smo nadu da će svet uskoro, uz pomoć vakcine, nadvladati pandemiju. S tim u vezi, izrazio sam nadu da će građani Zapadnog Balkana priliku za vakcinaciju dobiti u isto vreme kad i stanovnici Evropske unije.

- Zahvalio sam predsedniku Makronu na podršci, kao i na brizi i ljudskoj i državničkoj solidarnosti koju, i u ovoj prilici, pokazuje za građane Srbije - napisao je predsednik na svom Instagram nalogu.

Podsetimo, francuski predsednik Emanule Makron zaražen je virusom korona i nalazi se u samoizolaciji u Jelisejskoj palati. Odmah nakon što je objavljena vest da je Makron zaražen koronom, predsednik Vučić mu je na Tviteru poželeo brzo ozdravljenje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (11)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega