PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić i ministar spoljnih i evropskih poslova Hrvatske Gordan Grlić Radman prisustvovali su večeras u Novom Sadu, na Petrovaradinu, svečanom otvaranju spomen doma bana Josipa Jelačića i njegovoj predaji na korišćenje predstavnicima Hrvatskog nacionalnog veća (HNV).

Komentari (32)

Djole

17.10.2020. 10:26

Prioritet je da se sa svima saradjuje. Ne mozemo ni mi u zivotu sve da volimo. Jasno je da Hrvatska gaji mrznju prema nama, ali to je proslost koja je i dan danas prisutna kod njih. Drago mi je sto Vucic razmislja drugacije

Milica

17.10.2020. 11:53

Ako nista vratili smo hrvatskoj zajednici ono sto su im komunisti oteli. Jesu nasi odnosi svakakvi kroz istoriju bili ali je krajnje vreme da odnose popravljamo , nije nama potrebna zajednicka drzava , dovoljno je da imamo sto vise zajednickih projekata i postovanje nacionalne manjene u onoj drugoj zemlji , kako Hrvata u Srbiji tako i Srba u Hrvatskoj.

caca

17.10.2020. 13:08

Saradnja između Srbije i Hrvatske je od velikog značaja za sve nas,i naš Predsednik se trudi da održi mir i stabilnost sa susednim zemljama!!!!

Mihajilo

17.10.2020. 14:07

Lepo je da se ponovo priča o normalizaciji odnosa. To očekuju građani u Hrvatskoj i Srbiji. Izmešani su narodi, očekuju dase države dogovarju.