SPORAZUM o normalizaciji ekonomskih odnosa Beograda i Prištine, koji je početkom septembra potpisan u Beloj kući, neće dovesti do zaokreta u spoljnoj politici Srbije i odricanja od partnerstva sa Rusijom i Kinom, iako je sve više onih sa Zapada koji gaje takva očekivanja od "parafa" u Vašingtonu.

Marko

03.10.2020. 10:27

Tko to govori, iperijalistički ubojica i zločinac. Optužuje druge za svoje i postupke US imperije, ali ako ne ide onda oni koristi silu. Hm lako je tući malene, ali trta ga tjera da laje na druge, jer je kukavica.

maniks

03.10.2020. 11:36

Na reci Vulina nemam sta dodati.Vulin govori ono sto Srbi misle kratko i jasno. Ovom zlikovcu je mesto u zatvoru, bombardovao nas da bi pljackao po Kosovu.

buki

03.10.2020. 11:43

Kina i Rusija za invenstiranje očekuju određeni politički ustupak, kaže Klark, a Zapad na čelu sa SAD ne očekuje ustupak. Oni SAMO hoće da Kinu i Rusiju proteramo sa ovih prostora, pa da zavisimo isključivo od Zapada i njegovog uranijuma. Da li oni sebe čuju kada izgovore da Kina i Rusija traže ustupke, a Zapad traži apsolutnu dominaciju i šta je od ta dva gore?

Boda

03.10.2020. 12:46

Nije ON kriv vec mi (oni) koji mu izglea nisu JASNO stavili do znanja ko je u ocima ljudi u Srbiji. Zato se jos uvek javlja i smatrase "pozvanim" da delinekom savete a u stvari pretnje. Mister, ako ti jos niko nije rekao, da ti narod kaze: o´ladi bre vise

Klark wannabe rudar na KiM

03.10.2020. 14:09

Фраза „малигни утицај Русије“ је семантичка манипулација направљена у ПР лабораторијама „светског силеџије“ НАТО-а, тј. САД. Ту фразу често употребљавају корисни идиоти у нашој средини, неумерено и аматерски (разни новинарчићи, „стручњаци“ за безбедност, плитки аналитичари, итд. ), одушевљени што су већ у категорији „корисних“ са почетка реченице. Термин „метастазе“ је медицински термин који се користи описивању утицаја радиоактивног зрачења на организам човека. Употребљава у описивању терминалних фаза канцера као код чланова италијанске мисије КФОР-а на Косову и Метохији током злочиначког НАТО бомбардовања, на пример. Лако се може склопити фраза „утицај НАТО-а на развијање метастаза“ , или „метастазички утицај НАТО-а“, што би спадало, па скоро, у медицинске термине, за разлику од сирове семантичке манипулације „малигни утицај Русије“. Држава Италија је, након донете пресуде у судском поступку којом је непобитно утврђено да је разлог обољевања Италијана у КФОР-у осиромашени уранијум из бомби којима су НАТО авиони засипали нашу земљу, дужна да им плаћа обештећење.

Dux

03.10.2020. 14:14

Citiram ovog klovna "Kada Kina i Rusija investiraju, one zauzvrat očekuju određeni politički ustupak". Hoces da kazes da kada Vasington investira ne ocekuje isto to. Covece sredi se malo.

Krle

03.10.2020. 15:03

Vesli klark je po nacionalnosti Jevrej (poreklom iz Belorusije) koji je zajedno sa svojim sunarodnicima (Koen, Olbrajt, Holbruk...) vedrio i oblacio u vreme Klintonove administracije.

BEOGRAĐANIN

03.10.2020. 15:23

Zato se vi držite prijateljstva sa onim ( SAD-Nato), koji su nas bombardovali, a Spisak žrtava nikada niste objavili. Ni moj otac neće nikada ući na taj vaš Spisak, pogotovo što su ga NATO- zvjeri ubile ni krivog ni dužnog nedaleko od repetitora Velik Žep.

Mišo Peć

03.10.2020. 18:04

Ovaj Američki zločinac kaže da će Putin izazvati rat na Balkanu ukolikomuse pruži prilika,pa vi ste ti zlikovci koji ste izazvali rat 1999 godine u našoj Srbiji a Rusija i Kina su naši iskreni prijatelji i ceo svet mora da im bude zahvalan što uspešno deluju na vašem obuzdavanju.

prellee

10.10.2020. 15:57

Zločinac number one! Rušio fabrike, mostove, rafinerije, predajnike, RTS, bolnice, ljude ubijao u vozu...Nikad to mu ne treba oprostiti, nikad zaboraviti, jer to nedjelo se ne može opravdati, NIČIM. BULLY I GREEDY MAN FROM WEST!