GRENEL ODUŠEVLJEN MUZIKOM NA VEČERI SA VUČIĆEM: Evo šta su slušali, pogledajte sjajnu atmosferu (VIDEO)

Novosti online

23. 09. 2020. u 09:01

NAKON važnih sastanaka predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijerke Ane Brnabić sa američkom delegacijom, koju su predvodili Ričard Grenel i Adam Boler, došlo je i vreme za opuštanje, pa su domaćini i gosti sinoć proslavili uspešno potpisivanje sporazuma na krstarenju Savom i Dunavom.

ГРЕНЕЛ ОДУШЕВЉЕН МУЗИКОМ НА ВЕЧЕРИ СА ВУЧИЋЕМ: Ево шта су слушали, погледајте сјајну атмосферу (ВИДЕО)

Foto: Instagram

Naši predstavnici i uvaženi gosti su razmenili poklone, a zatim večerali u sjajnoj atmosferi, čiji je delić Ričard Grenel podelio na svom tviter nalogu.

Na snimcima koje je podelio specijalni predstavnik američkog predsednika može se čuti i da su dve delegacije uživale u američkoj muzici, kantri hitu "Take me home, Country roads" i vanvremenskoj rok pesmi "Sweet home Alabama".

- Srbi i Amerikanci u Beogradu pevaju o Alabami i zapadnoj Virdžiniji, sjajno veče - napisao je Grenel na svom tviter nalogu.

Podsetimo, tema dvodnevnih razgovora srpskih zvaničnika sa delegacijom DFC infrastrukturni i drugi projekti koje bi mogao da finansira taj američki fond.

Sastanak delegacije Srbije, koju predvodi predsednik Aleksandar Vučić, sa specijalnim izaslanikom predsednika SAD Ričardom Grenelom i izvršnim direktorom američke Međunarodne razvojne finansijske korporacije (DFC) Adamom Bolerom, završen je oko 15 časova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (14)

MILOŠ BIKOVIĆ SNIMLJEN KOD PSIHIJATRA: Razlog? Rusija i Srbija! (VIDEO)