MINISTAR odbrane Aleksandar Vulin demantovao je sinoć da su srpski vojnici bili prisutni na protestima u Brestu i Minsku, rekavši da su fotografije koje su se pojavile u prilog tim tvrdnjama fotomontaža i ocenio da je to nastavak specijalnog rata koji se vodi protiv Srbije, Vojske Srbije i predsednika Aleksandra Vučića.

Miki Zg

16.08.2020. 09:34

Orkestrirane lažne vijesti ,hibridni-specijalni rat se vodi protiv države Srbije ,Vojske ,predsj.od bjelosvjetskih plaćenika ( ovaj lik je član Atlanskog savjeta ) .Onda to prenose domaći plaćenici preko svojih mnogobrojnih medija ,pa će to isto plasirati mediji u eks YU državicama .Pripremite se biti će toga sve učestalije kako kreću pregovori u Vašingtonu i Briselu !

Sale

16.08.2020. 11:57

E ovo mogla samo kvalifikovana kretenčina da smisli. Ajd još da su Ruse tamo "snimali", pa još ajde, stara priča, gde god nešto, tu i Rusi, pesmu već znamo. Al ovo sa Srpskom vojskom u Belarusu, pa to je zrelo za ludnicu.

buki

16.08.2020. 13:59

Da li ove belosvetske protuve, hulje i svakakva ljudska ološ rade išta drugo u životu, osim podmetanja, laži i izazivanja sukoba i mržnje?!? Uvek sam iznenadjena, zatečena i potpuno nedorasla tim smradovima. Ko mi je kriv, kada ne gledam španske serije, koje bi me verovatno pripremile za ovoliku količinu spletki i zla?