U SKUPŠTINI Kosova danas nije izglasan Nacrt zakona o zaštiti vrednosti borbe OVK, jer je dobio podršku samo 35 poslanika.

Gavrilo Princip

13.08.2020. 12:13

A da li mi radimo nesto proaktivno osim sto likujemo nad brljotinama siptarskih diletanata? Kad tad ce i oni nauciti i progurati svoje bljuvotine, a mi cemo i dalje ostati samo nemi posmatraci.

Dragan R

13.08.2020. 14:52

@Gavrilo Princip - Zabole SAD, Nemačku, EU i Zapad uopšte za slobodu govora i prava građana, naročito ako je reč o slobodi govora i pravima Srba. Da podsetim, isti taj Zapad traži da se u BiH donese isti takav zakon (tzv Zakon o sprečavanju negiranja zločina i "genocida" u Srebrenici) po kome bi Srbi završavali u zatvoru ukoliko drugačije misle i govore od muslimana o ratu u BiH. Problem je što su Šiptari istrčali "ko ždrebe pred rudu" sa tim zakonom. Taj zakon trenutno smeta ostvarenju najvažnijeg cilja Zapada na KiM, potpisivanju tzv sveobuhvatnog sporazuma i međusobnom priznanju Srbije i "Kosova" i zato nisu dozvolili njegovo usvajanje. Čim to oposle zakon će glatko biti usvojen. 100% se slažem sa vama da mi ne smemo samo da kukamo ili seirimo nad šiptarskim glupostima, već da proaktivno štitimo interese našeg naroda i države.

Kole

13.08.2020. 16:43

Meni bre nije jasno zašto mi čekamo više! Treba da se KIM ukine autonomija i onda da se proglasi okupacija Srbije! Tada su legitimni svi potezi u odbrani zemlje!