POKUŠAJI lidera stranke Slobode i pravde Dragana Đilasa da za promenu vlasti u Srbiji nađe saveznike u državama Evropske unije, uključujući Hrvatsku, nisu izazvali samo burnu reakciju stranaka vladajuće koalicije, već i njegovih partnera u bloku Savez za Srbiju, odnosno Udruženoj opoziciji.

Dragan R

28.07.2020. 15:11

@Predrag - Razumem da nešto ili nekoga ne volite, ali ne razumem kad u tome nemate meru. Kada je to i na koji način Jeremić imao bilo kakve veze sa "Prištinom" a kamo li tražio podršku od njih? Inače od Djilasa ništa novo. Može da menja stranke koliko hoće i da piše programe kakve god hoće, on je "zaražen neizlečivom žuticom" i to je cela priča.

Rade

28.07.2020. 10:35

Ljudi o kakvoj to opoziciji mi uopšte govorimo, tamo je očigledan, raspad sistema, nesloga, pohlepa. Kada je počeo i Vuk Jeremić da pljuje gazdu Dragana Djilasa, onda je u opoziciji definitivno raskol, i niko neće ni sa kim.

Marko

28.07.2020. 11:17

To sto pojedini predstavnici opozicije primete da Djilas radi nebulozne stvari, ne znaci da su oni dobri i da njihov ugled zbog toga treba da poraste. Danasnja opozicija u Srbiji je nikakva, svi do jednog nisu ni za sta, to je realna slika.

kia

28.07.2020. 11:22

Kakav Zagreb, kakvi bakraci. Pa u Zagreb sada godisnje doseli maksimalno 50 Srba da boravi. Vatikan je dao zadatak da uniste preostale ( zaostale) Srbe jer su za to naj pogodniji. I sve te pjesme koje mladez pjeva po Zagrebu su istina, ne treba ih procesuirati.

Glasinac

28.07.2020. 11:32

Nosio je Đilas crni flor zbog Sarajeva, ali mu nije palo na pamet da nosi crni flor zbog Tuzlanske koline i izvlačenje mladih vojnika iz Sarajeva koji su svoje kosti ostavili po sarajevskim ulicama, samo zato što su Srbi.

Jovana

28.07.2020. 17:03

Šta to ima da čudi!? Đilas preko svoje N1 svakoga dana pušta hrvatske voditelje i programe. Imali su čak i izbornu noć. Nedelja uveče u Srbiji se gleda izborna noć i glasanje u Hrvatskoj. Bravo Đilase i to smo dočekali...

Zoran

28.07.2020. 19:27

Obradovic se dobro kotira u NDH I po skorasnjoj emisiji gde je receno "da je nova saga na politickoj scent Srbije"I "nepotrosen" kao sto su rekli..Ocito da je to njegovom sefu i finansijeru smetalo..pa se potrudio da popravi sliku..Mozda ga i pozovu na "svecanost" u Knin..Sram da ga bude..