ČEDA PO IZLASKU IZ KLINIKE: Pogrešio sam, a u „Fizio centar“ dolazim na terapiju! (VIDEO)

Novosti online

20. 07. 2020. u 13:13

POSLE incidenta koji se u prepodnevnim satima dogodio ispred "Fizio centra" na Novom Beogradu, Čedomir Jovanović je primio terapiju.

ЧЕДА ПО ИЗЛАСКУ ИЗ КЛИНИКЕ: Погрешио сам, а у „Физио центар“ долазим на терапију! (ВИДЕО)

Čedomir i Jelena Jovanović

Kako javlja naš novinar sa terena, Čeda je pošto je izašao iz klinike, rekao da ovde dolazi zbog terapije, koja mu je propisana nakon izlaska iz bolnice.

Jovanović je neko vreme ležao na jednom od stolova i primio neku vrstu terapije, dok se oko njega nalazilo nekoliko osoba.

U karatkoj izjavi za medije rekao je da je pogrešio, ali i da je on čovek od krvi i mesa, kao i da je reagovao jer mu je porodica bila ugrožena.

Takođe, optužio je drugu stranu da su oni zamenili bravu.

Celu izjavu lidera LDP pogledajte u snimku ispod teksta:


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (16)

TAKO TREBA DA NAM IZGLEDAJU TENKOVI Vučić nakon izvanrednih rezultata na Pešteru - Zadovoljan sam ukupnom spremnošću naše Vojske