ČEDA PO IZLASKU IZ KLINIKE: Pogrešio sam, a u „Fizio centar“ dolazim na terapiju! (VIDEO)

Novosti online

20. 07. 2020. u 13:13

ЧЕДА ПО ИЗЛАСКУ ИЗ КЛИНИКЕ: Погрешио сам, а у „Физио центар“ долазим на терапију! (ВИДЕО)

Čedomir i Jelena Jovanović

POSLE incidenta koji se u prepodnevnim satima dogodio ispred "Fizio centra" na Novom Beogradu, Čedomir Jovanović je primio terapiju.

Kako javlja naš novinar sa terena, Čeda je pošto je izašao iz klinike, rekao da ovde dolazi zbog terapije, koja mu je propisana nakon izlaska iz bolnice.

Jovanović je neko vreme ležao na jednom od stolova i primio neku vrstu terapije, dok se oko njega nalazilo nekoliko osoba.

U karatkoj izjavi za medije rekao je da je pogrešio, ali i da je on čovek od krvi i mesa, kao i da je reagovao jer mu je porodica bila ugrožena.

Takođe, optužio je drugu stranu da su oni zamenili bravu.

Celu izjavu lidera LDP pogledajte u snimku ispod teksta:


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (16)

KIR SRBIN

20.07.2020. 13:51

Поштена чедина породица. Из буђавих патика, поцепаних фармерица и џемпера и крезуби у елиту. У памет се Срби, баците књиге и сви у политику и лоповлук, а уста пуна људских права, Европе, дмократије, и бољег животе.

dragan

21.07.2020. 08:59

Politicar koji prebija ljude za primer treba da odleži minimum 48 sati zatvora i nikad više da bude u Parlamentu sRBIJE. VUČIĆU UKINI MU IMUNITET I U APS. Policija i tužilaštvo za takve treba po hitnom postupku da postupa i da zaštiti građane. Nasilništvo drsko vređanje , fizički napad nije odbrana porodice, kada mu ni žena ni deca nisu bila prisutna.

Katmer

21.07.2020. 11:09

Примао терапију у клиници са којом је у имовинско правним спору и чијег је власника пребио?! Није него! Покушава да створи алиби што је прекршио изолацију.