KONSULTACIJE O FORMIRANJU NOVE VLADE: Vučić razgovarao sa Pastorom i Zukorlićem

Tanjug

15. 07. 2020. u 09:13

КОНСУЛТАЦИЈЕ О ФОРМИРАЊУ НОВЕ ВЛАДЕ: Вучић разговарао са Пастором и Зукорлићем

Foto: Tanjug

U NASTAVKU razgovora o formiranju nove vlade, predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u 10 sati sa predstavnicima Saveza vojvođanskih Mađara (SVM).

U NASTAVKU razgovora o formiranju nove vlade, predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u 10 sati sa predstavnicima Saveza vojvođanskih Mađara (SVM).

Među predstavnicima SVM su predsednik Ištvan Pastor, potpredsednik stranke Balint Pastor i dosadašnja poslanica Elvira Kovač.

Vučić je prethodno danas razgovarao sa predsednikom Stranke pravde i pomirenja Muamerom Zukorlićem.


 

Foto: Tanjug

 

Zukorlić je ranije rekao da će ta stranka biti ili ozbiljan činilac vlasti ili opozicija, navodeći da njihova politička uloga više neće biti sugerisanje i savetovanje kao što je bila u prethodnom mandatu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (38)

Jana

15.07.2020. 10:03

Pregovori za sastav vlade su počeli ranije nego što smo očekivali. Iskreno se nadamo da će nova vlada biti jednako efikasna kao i ova koju smo do sada imali.

Bojan

15.07.2020. 11:26

Svaka čast na ukazanom poštovanju i uvažavanju različitih stavova i zahteva, posebno na uvažavanje mišljenja nacionalnih manjina. Nacionalne manjine u Srbiji nisu uskraćene ni za kakvo pravo. To je prava država. Živela Srbija! Živeo predsednik!

Darenzi

15.07.2020. 14:45

Nastavak vaznih razgovara sa politickim partijama kao preduslov za formiranje nove vlade Srbije, cijim se formiranjem nastavlja zapoceta modernizacija drzave.

Dragan

16.07.2020. 01:59

Zukorlić nije u poziciji da postavlja bilo kakve uslove. Dobiće ponudu po sistemu uzmi ili ostavi a mislim da će ipak da uzme ponuđeno.