VUČIĆ OTKRIO ŠTA SE DEŠAVA SA KORONOM: U programu uživo objasnio kakva je situaciju u Srbiji

Novosti online

12. 07. 2020. u 21:43

PREDSEDNIK Aleksandar Vučić večeras je gost emisije "Hit tvit", a pre svega predsednik je prokomentarisao trenutnu situaciju sa koronavirusom.

ВУЧИЋ ОТКРИО ШТА СЕ ДЕШАВА СА КОРОНОМ: У програму уживо објаснио каква је ситуацију у Србији

Foto: Pink Printskrin

- Za mene je važno da kažem, da zamolim ljude za disciplinu i pobedićemo koronu - naveo je Vučić i dodao da nam nisu potrebna besmislena okupljanja.

Vučić je rekao da imamo lekare i bolnice, koje su dobro opremljene.

- Imamo još 1.137 respiratora, čistih, kliničkih respiratora - otkrio je Vučić.

Molim ljude za odgovornost i pobedićemo koronu... Samo je potrebno da pokažemu tu vrstu jedinstva i zajedništva i pobedićemo - istakao je Vučić i dodao da je reč o vrlo teškoj bolesti i opasnoj infekciji.

- Mi boljih lekara nemamo i oni su dobri lekari, epidemiolozi... U redu je kada pokušavate da srušite mene, to je politika! Ali imam problem kada rušite ono što je najvrednije u našem društvu – to su naši lekari - naglasio je Vučić.

Vučić je pokazao i fotografije Infektivne klinike rekavši da od sedamdesetih godina u tu bolnicu nije "ni ekser zakucan", a da ova vlast jeste nešto uradila.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (37)

PREDSEDNIK VUČIĆ STIGAO NA POLIGON PEŠTER: Sve spremno za veliku vojnu vežbu (VIDEO)