KONSULTACIJE O FORMIRANJU NOVE VLADE: Vučić razgovarao sa predstavnicima liste albanskih partija

Tanjug

14. 07. 2020. u 10:13

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa predstavnicima izborne liste „Albanska demokratska alternativa - Ujedinjena dolina“ i saslušao njihove predloge, zahteve i potrebe.

КОНСУЛТАЦИЈЕ О ФОРМИРАЊУ НОВЕ ВЛАДЕ: Вучић разговарао са представницима листе албанских партија

Foto: Tanjug

Predstavnici albanskih partija su govorili o nameri da se Albanci što više integrišu u institucije države Srbije, kao i o neophodnosti ekonomskog napretka, kako juga Srbije, tako i cele države, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Srbije.

Predsednik Vučić je sa pažnjom saslušao sve njihove primedbe na funkcionisanje države i istakao da smo spremni da na različite načine pomognemo razvoju juga Srbije.

Foto: Tanjug

 

On je naglasio da će predstavnike albanskih partija u narednih 14 dana obavestiti o daljem toku formiranja Vlade.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (61)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu