DEMONSTRANTI ispred Centralnog zatvora danas su bukvalno oterali Srđana Milivojevića iz Đilasovog Saveza za Srbiju, optuzujuci ga da je došao da iskoristi skup za ličnu i promociju svog političkog bloka.

Komentari (8)

seljak

15.07.2020. 06:10

Сви невини, а читава Србија је гледала бруталне нападе, на полицију. Претпостављам да су већина окупљених сродници окривљених. Ајде нека само један од њих каже, да мој син, брат... је нападао полицију.Само један нека каже, па да остали као буду невини.

Anja

15.07.2020. 08:21

Svi oni koji su uhapseni su uhapseni jer su to i zasluzili, ne mozes da napadas policiju, da rusis moj grad, a da ne snosis posledice.I ove sto se okupljaju treba pohapsiti jer se ne pridrzavaju mera koje je struka odredila.

Velja Bgd

15.07.2020. 08:47

Treba da ga oteraju,placenici i sluge zapada dosovci..ne znam sta oni traze vise toliko godina su bili na vlasti i unazadili su zemlju,hapsili generale rasformirali vojsku privatizovali sve..sad bi opet na vlast? Nisam sns-ovac,ali ovi su bili gori

zeka

15.07.2020. 10:08

Slucajno znam ,neke od uhapsenih. Medju njima ima vernika i obrazovanih , u duhu romantizma odgojenih,i dobrih ljudi , koji zive za Bolje Srbije i njenu buducnost, i nisu se okoristili zutima ovima onima, ali iz njihovog ugla, jer su neorganizovani ,a instrumetalizovani ,preko drustvenih grupa koje Oni koriste za informisanje, na zalost takvih, zavedenih. i zao mi je sto su tuceni i pohapseni, oni su ipak buducnost Srbije ,koja nije pobegla ,emigrirala, itd. Bolje ih angazujte.