VUČIĆ ČESTITAO ĐUKANOVIĆU DAN DRŽAVNOSTI CRNE GORE

Tanjug

ponedeljak, 13. 07. 2020. u 20:40

ВУЧИЋ ЧЕСТИТАО ЂУКАНОВИЋУ ДАН ДРЖАВНОСТИ ЦРНЕ ГОРЕ

D.Milovanović

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas crnogorskom kolegi Milu Đukanoviću 13. jul - Dan državnosti Crne Gore, saopšteno je iz Predsedništva Crne Gore.

- Primite čestitke povodom Dana državnosti Crne Gore, kao i želje za napredak Vaše zemlje i blagostanje svih njenih građana.

Opredeljen sam za stvaranje uslova za bolje međusobno razumevanje Srbije i Crne Gore u korist dobrosusedskih odnosa, kao i mira i stabilnosti u regionu, a čemu doprinosi i pomak naše dve zeme na evropskom putu.

Očekujem zato da se posvetimo pitanjima od zajedničkog interesa i razvoju ekonomske i druge saradnje, kao i završetku infrastrukturnih projekata, koji bi tu saradnju podstakli -  navodi se u čestitki predsednika Vučića objavljenoj na sajtu predsednika Crne Gore.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (37)

Veljko

13.07.2020. 21:55

Dobro je da je naš predsednik čestitao crnogorskom narodu praznik, veze između dva naroda su jake. Mnogo Srba živi u Crnoj Gori I naša obaveza je da stvaramo sve bolje i bolje odnose, onakve kakve su vekovima bile. Ekonomska povezanost može biti još bolja.

Marina

14.07.2020. 01:15

Vučić je još jednom pokazao svoju veličinu i potvrdio da je pravi politički lider. Srbija će uvek biti pristojna prema svojim susedima bez obzira na njihovo ponašanje.