VULIN: Lažni antifašisti i pravi fašisti neće vladati Srbijom

Novosti online

12. 07. 2020. u 13:38

ВУЛИН: Лажни антифашисти и прави фашисти неће владати Србијом

Foto: MOD

MINISTAR odbrane Aleksandar Vulin rekao je da nasilne demonstracije nisu spontane, te da je nasilje pripremano unapred.

- Nasilne demonstracije nisu ni slučajne ni spontane. Nasilje je bilo pripremano i trebalo je da počne u ponedeljak 22. juna, odmah posle izbora, pod opravdanjem male izlaznosti. Pošto je izlaznost bila preko očekivanja Đilas i njegovi zaposleni iz ostalih partija Saveza za Srbiju iskoristili su koronu da pokušaju oružani prevrat i preuzmu vlast - rekao je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin.

On je istakao da "stabilna i uspešna Srbija ne može da odgovara ni strancima koji žele slabu i podeljenu zemlju na čijem čelu će biti slabi i ucenjeni političari, koji neće moći da izdrže pritisak i odupru se priznanju Kosova" i dodao da su "zato demonstracije i pokrenute u nedelji kada je Vučić imao teške sastanke u Parizu a trebalo je da ih ima i u Briselu."

- Srbija na silu odgovara zakonom i ne sme dozvoliti da se siledžije iživljavaju na građanima, da im zatvaraju puteve i ulice, sprečavaju kretanje kola hitne pomoći, prebijaju decu i napadaju policiju. Lažni antifašisti i pravi fašisti neće vladati Srbijom - poručio je ministar Vulin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)