LUKA PETROVIĆ: Demonstracije pokušaj državnog udara

Novosti online

09. 07. 2020. u 11:52

Član Predsedništva SNS Luka Petrović oštro osudio demonstracije koje su se u utorak i sredu dešavale u Beogradu i drugim srpskim gradovima.

ЛУКА ПЕТРОВИЋ: Демонстрације покушај државног удара

Foto: sns.org

- Po ko zna koji put se pokazalo da sve što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao, ispostavilo se kao tačno. U protekla dva dana, nasilne demonstracije, pod dirigentskom palicom Mlađe Đorđevica, Dragana Đilasa, Noga, imale su samo jedan cilj, a to je državni udar, odnosno pokušajizazivanja građanskog rata. Ovo je pokušaj da se država uništi i unizi. To pokušavaju isti oni koji su sistemski uništili i opljačkali našu zemlju.

Jasno je sada svima da su ovi nasilni protesti dobro pripremljeni, da tu nema govora o vanrednom stanju, osim pokusaja da na vlast dođu nasiljem.

Država Srbija će znati da odgovori. Na vlast u Srbiji može da se dođe na jedino ustavom zagarantovanim načinom, a to je na izborima, putem volje nasih građana. Nije Srbija zemlja kojom ce da vladaju navijacke grupe i narko karteli. Srbija je postala stub mira i stabilnosti. Srbija velikom brzinom napreduje i postaje lider u regionu. Postali smo lideri u ekonomiji, prvi po broju direktnih stranih investicija, vojska nam nije nikada bila jača.

Nije ovo lice naše Srbije, nego lice huligana. Srbija će znati da sačuva političku i svaku drugu stabilnost. Pristojna, moderna i odgovorna Srbija će pobediti - zaključuje Petrović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)