VULIN: Vučić uložio velike napore da Niš bude razvijeniji

Tanjug

16. 06. 2020. u 20:15

ВУЛИН: Вучић уложио велике напоре да Ниш буде развијенији

Foto: Tanjug

Predsednik Pokreta socijalista u gradu na Nišavi obrati se članovima PS-a i gostima iz SNS-a

- Svih ovih godina predsednik Aleksandar Vučić je uložio ogromne napore da Niš bude razvijeniji, da se ovde otvore nova radna mesta, da se omogući ljudima u Nišu da budu ponosni na svoj grad - poručio je predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin prilikom obraćanja članovima PS-a i gostima iz SNS-a u Nišu.

Vulin je kazao da se uspeh Srbije uvek merio po tome koliko je uspeo Niš.

- Uspeh Srbije se uvek merio po tome koliko je uspeo Niš. Ukoliko je Niš razvijeniji, ukoliko je zaposleniji, ukoliko je sigurniji, toliko je Srbija uspešnija, razvijenija i sigurnija- naveo je Vulin.

On je istakao da je predsednik Vučić uložio ogromne napore da Niš bude razvijeniji i da se baš u Nišu otvore mnoga nova radna mesta.

- Svih ovih godina predsednik Aleksandar Vučić je uložio ogromne napore da Niš bude razvijeniji, da se ovde otvore nova radna mesta, da se omogući ljudima u Nišu da budu ponosni na svoj grad, da budućnost svojih porodica vide baš ovde- ocenio je Vulin.

Lider PS-a je napomenuo da će njegova partija zajedno sa SNS-om učiniti sve da Niš nastavi da se razvija i da se nastavi politika otvaranja fabrika i novih radnih mesta.

- Pokret socijalista će zajedno sa Srpskom naprednom strankom učiniti sve da Niš nastavi da se razvija, da ovde bude sve više fabrika, da bude sve više radnih mesta, da bude sigurnije, bezbednije, da je bolje živeti baš ovde.

Niš nema razloga da se stidi od ni jednog drugog grada, može samo da bude ponosan na svoje ljude, na njihovu vrednoću, na njihovu brzinu učenja, na njihovu sposobnost, na sve ono što je Niš učinilo velikim i važnim- istakao je Vulin.

Vulin je izrazio svoje očekivanje da će građani Niša izaći na izbore u što većem broju i da će podržati politiku Aleksandra Vučića.

- Pokret socijalista očekuje od svih građana Niša da podrže politiku koju smo vodili do sada, da izađu u što većem broju 21. juna i da učine sve da bi smo nastavili da se razvijamo- rekao je Vulin.

Predsednik PS-a i ministar odbrane je poručio da je Niš grad čestitih, vrednih, hrabrih ljudi i dodao da Niš aposolutno zaslužuje da nastavi da se gradi i razvija.

- Ovo je grad koji nije zaboravio ni zločin na niškoj pijaci, koji nije zaboravio koliko je junaka dao, ovo je grad generala Lazarevića, ovo je grad hrabrih, vrednih, uspešnih ljudi, ovo je grad koji može i treba da se razvija, ovo je grad na koji Srbija treba da bude ponosna- zaključio je Vulin prilikom obraćanja članovima svoje partije u Nišu.

Ugledni niški ugostitelj Zoran Stamenković danas je i zvanično pristupio Pokretu socijalista i pozvao sve svoje sugrađane da podrže listu Aleksandar Vučić- Za našu decu, on je pristupnicu potpisao u prisustvu predsednika Pokreta socijalista Aleksandra Vulina i mnogobrojnih članova PS-a.

Poverenik Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Nišu Zvezdan Milovanović pozvao je sve građane Niša da izađu na izbore 21. juna i podrže politiku predsednika Aleksandra Vučića, politiku napretka, stabilnosti, politiku fabrika i novih radnih mesta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)