MALI PORUČIO GRAĐANIMA, A POSEBNO PENZIONERIMA: Prosečna plata 900, penzija 430 evra

Novosti online

14. 06. 2020. u 08:00

Siniša Mali kaže da su izbori 21. juna od suštinskog značaja za budućnost zemlje i da SNS ima plan za dalje podizanje kvaliteta života ljudi u Srbiji.

МАЛИ ПОРУЧИО ГРАЂАНИМА, А ПОСЕБНО ПЕНЗИОНЕРИМА: Просечна плата 900, пензија 430 евра

Foto: Instagram/mali_siniša

- Hoćemo da ostvarimo prosečnu platu od 900 evra, prosečnu penziju 430 evra, hoćemo da pružimo mladima šansu da ostvare svoje snove u Srbiji, da gradimo fabrike i dižemo kvalitet života. To može samo opcija pod brojem 1, zato dajmo glas za bolju budućnost, za izbornu listu Aleksandra Vučića - rekao je sinoć Mali na Studiju B. Srbija je, kaže, postala zemlja u kojoj svako dobija šansu da se zaposli, a to upravo omogućvaju domaće i strane fabrike i investicije.

Naglasio je da je država pomogla privredi u uslovima pandemije korona virusa, a da ćemo do kraja godine ostati broj jedna u Evropi po rastu.

- U prvom kvartalu ove godine imali smo rast od pet odsto. Hoćemo da zadržimo broj jedna i da budemo zemlja sa najvećom stopom rasta - poručio je Mali.

Pored mera podrške privredi i 100 evra pomoći države svakom punoletnom građaninu Srbije, Mali je rekao da se izašlo sa novim merama kako bi se doprinelo da mladi nađu posao.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Repost @buducnostsrbijeav Kratki predah u obilasku @belgradewaterfront

A post shared by Siniša Mali (@mali_sinisa) on Jun 13, 2020 at 2:42am PDT

Tako je, navodi, za one koji traže prvi posao država obezbedila učešće od 20.000 dinara za srednjoškolce, i 24.000 dinara za one koji su završili fakultet, čime se, dodaje, motivišu poslodavci da ih zapošljavaju.

- Naše mere daju rezultate - rekao je Mali u emisiji Studija B u kojoj je gostovao sa premijerkom Anom Brnabić i ministrom poljoprivrede Branislavom Nedimovićem.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave