HRVATSKI KOLUMNISTA POMAHNITAO! Traži da se Vučić zaustavi po svaku cenu jer nije dozvolio da se gaze Srbi i Republika Srpska (FOTO)

Novosti online

13. 06. 2024. u 11:10

HRVATIMA nije dugo trebalo da nastave tamo gde su stali sa svojom antisrpskom kampanjom, jer džaba što predsednik Srbije Aleksandar Vučić šalje poruke mira i normalnosti, kad njima najteže od svega padaju kompleksi koje im konstantno nabija Vučićeva moderna, uspešna i stabilna Srbija.

ХРВАТСКИ КОЛУМНИСТА ПОМАХНИТАО! Тражи да се Вучић заустави по сваку цену јер није дозволио да се газе Срби и Република Српска (ФОТО)

Foto: Printskrin

Kroz pero kolumniste Željka Trkanjeca, u svom pomahnitalom izdanju, opet je u komšiluku podvučeno sledeće: Traži se da se zaustavi Vučić po svaku cenu jer nije dozvolio da se gaze Srbi i Republika Srpska! 

Svesrpski sabor, koji je održan 8. juna, jasan je pokazatelj učvršćivanja veza jednog naroda, svojevrsna manifestacija patriotizma, potvrda jedinstva i jače povezanosti Srbije i Republike Srpske, ali to Hrvatima, naravno, smeta i tvrde da je na taj način ugrožen region, navodeći da je potpisana deklaracija na saboru "opasna politička platforma". 

Foto: Printskrin

- Deklaracija je opasna politička platforma, a njeno oslanjanje na Načertanije Ilije Garašanina, koje je postavilo doktrinu srpske ekspanzionističke politike te Memorandum SANU, koji je postavio temelje agresije Beograda i JNA na Hrvatsku i BiH, podiže je na stepen regionalne ugroženosti - napisao je Trkanjec u svojoj skandaloznoj kolumni i dodao na kraju: 

- Hrvatska mora delovati kako bi se planovi Svesrpskog sabora primarno u BiH, zatim u Crnoj Gori, osujetili. Kao što sam pisao, politički lider skupine stranaka s hrvatskim predznakom u BiH Dragan Čović morao bi nakon ovog dokumenta prekinuti partnerstvo s Dodikom i okrenuti se Federaciji BiH. Politika hrvatskog korpusa u BiH ne sme pomišljati na opcije pripajanja Hrvatskoj jer je to za Hrvatsku opasno.

Ali ovaj hrvatski kolumnista upravo zaboravlja jednu bitnu stvar: Nije Vučić taj koji je ugrozio region, nego upravo Hrvati i svi ostali koji su sumanutom rezolucijom o navodnom genocidu u Srebrenici otkopali ratne sekire!

Pametnom dosta! 

BONUS VIDEO: BRUTALNA KAMPANjA N1 - Udarili na Vučića i Svesrpski sabor

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL! Pesme o terorističkoj OVK puštene na stadionu  pred utakmicu Borca (VIDEO)