SLOBODA MIŠLJENJA JE SAMO ONDA AKO MISLIŠ KAO ONI: Vučić - Oni hoće da sude svima koji se ne slažu sa njima

Novosti online

24. 05. 2024. u 22:28

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić osvrnuo se na izjavu Marka Milosavljevića iz Inicijative mladih za ljudska prava koji je rekao da treba podići spomenik posvećen Srebrenici.

СЛОБОДА МИШЉЕЊА ЈЕ САМО ОНДА АКО МИСЛИШ КАО ОНИ: Вучић - Они хоће да суде свима који се не слажу са њима

Foto: Printskrin TV Prva

O izjavi Marka Milosavljevića iz Inicijative mladih za ljudska prava, da i u Srbiji treba biti spomenika posvećenih Srebrenici, predsednik kaže da imaju priliku 2. juna da pobede.

- I onda neka ostvare sve to što pričaju. Morate sebe da pogledate, i ne morate videti ništa lepo, ali da vidite svoj obraz i da li je čist. A najbolje je da pobijemo sve ljude koje su mučili i maltretirali. Recimo eto da ubijemo generala Lazarevića, on im smeta znači. Inače čovek je odležao sve za šta je osuđivan i što nije trebalo je odležao. Ima u Nišu tih lista vezanih sa jednom ambasadom u Beogradu, majko mila to nikad nisam video da iz jednog grada ima toliko njih zainteresovanih za američku ambasadu i njihovo delovanje. Oni hoće da procesuiraju svakoga ko se ne slaže sa njima. To je toliko odvratno, kao priča o lustracijima. Nema demokratije, nema ništa - kaže predsednik.

- Sloboda mišljenja je samo onda ako misliš kao oni!

Kaže da kod nas možete gledati i ukrajinske i ruske medije, da takve zemlje nema u Evropi, i da neki opet viču da nema demokratije.

- Eto, čuvena evropska vrednost da ne smeš da posetiš Jasenovac. Zamislite naslov u novinama "Vučić spremio haos u Jasenovcu", zamislite, hteo sam da položim cvet ili venac, zamislite tog haosa - ističe on.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (9)

NEMAČKA U ŠOKU ZBOG SOPSTVENE REPREZENTACIJE: Alo! Podržavate propagandu Vladimira Putina!