KAO ŠTO JE VUČIĆ NAJAVIO "Borimo se do poslednjeg trenutka za interese naše zemlje i srpskog naroda" - Brnabić na važnom sastanku u Londonu

Novosti online

17. 04. 2024. u 23:47

ANA Brnabić, predsednica Narodne skupštine Srbije sastala se sa predsednikom Senata Nigerije Godsvilom Akpabijom u Londonu.

КАО ШТО ЈЕ ВУЧИЋ НАЈАВИО Боримо се до последњег тренутка за интересе наше земље и српског народа - Брнабић на важном састанку у Лондону

Foto: Prinskrin

- Kao što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio - borimo se do poslednjeg trenutka za interese naše zemlje i srpskog naroda. Već ujutru sam u Narodnoj skupštini na svom radnom mestu, odakle ću se nastaviti svim silama da se borim za istinu i pravdu - napisala je Brnabić na Instagramu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ŠTA ĆE REĆI RUSI? Skandalozno izvinjenje reprezentativca Albanije koji je prostački vređao Srbiju