DORA PRESKOČILA BEOGRAD: Izvestilac SE Grkinja Bakojani napisala izveštaj o stanju na tzv. Kosovu, a u srpsku prestonicu nije ni svratila

С.Ровчанин Томковић
S.Rovčanin Tomković

16. 04. 2024. u 08:16

IZVESTILAC SE Dora Bakojani priznala je juče da je izveštaj, u kojem je preporučila da tzv. Kosovo bude primnjeno u Savet Evrope, napisala, a da nijednom nije došla u Beograd, iako je tako bilo dogovoreno na Političkom komitetu koji ju je i poslao da stvari proveri na terenu.

ДОРА ПРЕСКОЧИЛА БЕОГРАД: Известилац СЕ Гркиња Бакојани написала извештај о стању на тзв. Косову, а у српску престоницу није ни свратила

Tanjug

Ona je to rekla kada su joj naši poslanici na birou EPP - Evropske narodne partije ukazali da je preskočila srpsku prestonicu. Pravdala se time da se "dva puta čula sa ambasadorom Srbije". To joj je bilo dovoljno da sačini izveštaj kojim daje zeleno svetlo Prištini uz očigledna kršenje vladavine prava koju spovodi režim lažnog premijera Aljbina Kurtija.

Naša delegacija je od nedelje u Strazburu gde pokušava da ubedi kolege da bi prijem lažne države, o čemu danas odlučuje Parlamentarna skupština Saveta Evrope, bio presedan. Bakojanijeva je u prvobitnom izveštaju postavila nekoliko uslova tzv. Kosovu, između ostalih  i formiranje Zajednice srpskih opština, a onda su svi zahtevi naprasno nestali i Prištini je otvorila vrata, mimo svih kriterijuma. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Da li znate po kom srpskom velikanu je nazvana ulica koja povezuje Savski trg i Kulu Beograd?

Da li znate po kom srpskom velikanu je nazvana ulica koja povezuje Savski trg i Kulu Beograd?

BEZ poštovanja istorije i čuvanja sećanja na velikane koji su nas svojim besmrtnim delima u prošlosti zadužili nema ni svetle budućnosti. Vođen ovim univerzalnim životnim geslom, Belgrade Waterfront nije propustio da, podižući najmodernije naselje u Srbiji, čitavu desnu obalu Save premreži novim saobraćajnicama koje predstavljaju svojevrstan omaž slavnim istorijskim ličnostima.

23. 05. 2024. u 16:00 >> 12:26

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU NA ROLAN GAROSU: Rafael Nadal saopštio veliku vest! Sve je počeo sa Žao mi je!