VULIN PORUČIO: Ne možete da od Srebrenice napravite genocid, a od Srba genocidan narod

Novosti online

13. 04. 2024. u 21:14

ALEKSANDAR Vulin poručio redakciji bosanskog portala: Ne možete da od Srebrenice napravite genocid, a od Srba genocidan narod, pa koliko god unuka nacista da služite.

ВУЛИН ПОРУЧИО: Не можете да од Сребренице направите геноцид, а од Срба геноцидан народ

Foto Ministarstvo odbrane

"Ako redakcija Slobodne Bosne misli da me vređa kada napišu da sam "trabant Vučića", greše. Velika je čast biti saradnik i saveznik predsednika svih Srba Aleksandra Vučića, ali nema ni malo časti u mutavom pokušaju da se ublaži bol Analene Berbok, jer joj je deda Valdemar Berbok bio nacista koji je 1944. godine odlikovan gvozdenim krstom sa mačevima. Možete izvrtati moje reči, možete vređati, možete lagati, ali kreator rezolucije o genocidu je unuka naciste Valdemara, Analena Berbok, i tu istinu da promenite ne možete, baš kao što ne možete da od Srebrenice napravite genocid, a od Srba genocidan narod, pa koliko god unuka nacista da služite. Ako mi ne verujete, pitajte dede iz Handžar divizije", poručio je Aleksandar Vulin reagujući na tekst portala Slobodna Bosna u kome su iznete uvrede na račun Vulina, jer je izrekao istinu da je deda nemačke ministarke Berbok bio ubeđeni nacista i da se u Srebrenici nije dogodio genocid.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

ŠOK PRED OLIMPIJSKE IGRE: Najbolja srpska košarkašica u 28. godini završila karijeru! (VIDEO)