BRNABIĆ OTKRILA KADA KREĆE SAKUPLJANJE POTPISA: Na izbore idemo sa strankama koje smatraju da se Beograd dobro razvijao pod vlašću SNS

Novosti online

05. 04. 2024. u 17:16

DANAS je održana sednica Predsedništva SNS-a posle koje je Ana Brnabić saopštila kada kreće sakupljanje potpisa za predaju liste.

БРНАБИЋ ОТКРИЛА КАДА КРЕЋЕ САКУПЉАЊЕ ПОТПИСА: На изборе идемо са странкама које сматрају да се Београд добро развијао под влашћу СНС

Foto Novosti

- Sutra od 12 časova SNS sa koalicionim partnerima kreće sa skupljanjem potpisa za ponovljene izbore u Beogradu - rekla je Brnabić.

Brnabič je dodala i to da da je danas usvojena gradska lista, i da će GIK sutra imati sednicu oko pola 11, na kojoj će usvojiti sve modele obrazaca.

- Sutra u 10 časova ćemo u prostorijama naše stranke potpisivati koalicioni sporazum. Idemo na izbore sa strakama koje smatraju da se Beograd dobro razvijao pod vlašću SNS, da smo pokazali da imamo dobru i jasnu viziju za Beograd i za razvoj grada, a da taj razvoj uključuje sve bolji kvalitet života za sve koji žive u Beogradu - kazala je ona.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (29)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave